ebben igazad van. de szerintem eleg az is ha a cserep menn szet, atvizesedik minden es cserelni is kellene fel tetott. nem kis penz az.
nalunk szerbaban meg a hazbiztositas kb nem letezo kategoria, az amcsiknal legalabb kifizetik a kart.
amugy ott magyraban mennyire vannak a hazak elhanyagolva? rendesen vannak karbantartva vagy van hogy 10-20 evig a festesen kivul nem nyulnak hozza, aztan meg menn a jajgatas ha tonkremenn vmi? bzitositas rendszeres dolog?
Egyenfuggo. Van aki rendszeresen karban tartja, ujitja, mert abban el. Na es van aki lelakja, vagy lexarja csak a feje felett ne legyen lyukas a teto.
Tetot mondjuk eleg sokat felujitottak errefele, keves hazon van mar pala vagy regi 30-40+-os cserep.
Biztositas eleg elterjedt, de ez is egyenfuggo.
Mondjuk nem rossz dolog szerintem en vastagon pluszot csinaltam az elozo biztositonal minden even, mindent bejelentettem, felnagyitottam.
A legjobb az volt mikor par eve bovitettem a hazat es cserepeztek a tetot, mivel egy nap alatt nem vegeztek hat majd masnap visszajonnek. Csak estere lett egy nagy jegeso ami letarolta a kornyeket. Nekem semmi gond nem volt pedig felig volt a teto. Jottek masnap a sracok befejeztek a tetot, torott cserep volt boven, csinaltam par fotot, irtak egy faxa szamlat ami befedte a komplett munkadijukat aztan a biztositoval kifizetettem.
Mondjuk az a biztosito valami 5 ev utan felmondtak a szerzodesem mert nem ertem meg nekik.
Iden azt akarom kibugazni hogy a bazi nagy uj tv-t kifizessek amit a gyerekem tavaly kidobott. Valami huzatra akarom rafogni csak meg utana kell neznem meg kicsit atvarialni a lakast.