Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mitől lenne túl sok mikor a 4+ gépek folyamatosan terjednek? Egyre nagyobb szükség lesz a gépe annak ellenére, hogy lesz F-35. Az USAF a ~280-as mennyiségből sem akart engedni, de pénzt nem adtak, saját erőből ekkora összeget nem tudott kigazdálkodni.Idővel lehet ha lesz majd felesleges F-22 is, ha túl drágának és túl soknak bizonyul az ami van.
Nem, az lehetséges volt, hogy venni akartak. Vagy csak Kopp Karcsi akart, mert én hivatalos ausztrál igénylésre nem emlékszem.Az ausztráloknak nem akartak eladni F-22-eseket valamikor?
A volt is igény, akkor igen. De már nagyon régóta kőbe van vésve, hogy nincs F-22 export. Senkinek. Pont. Asszem Japán még butított exportváltozat kifejlesztésébe is belement volna - irgalmatlan drága lett volna - de még ezt is visszautasítottákAz még azelőtt volt, hogy szétszedték volna a gyártósort?
Egy 260 db 4++ gen gépet üzemeltető légierőnek semmi értelme 10 darab vadászgépet rendszeresítenie. Ekkora gépparkra pilótát képezni is elég vicces. Szerintem felesleges ilyen sci-fin túráztatni az agyunkat...ha DK F-22-t tudna kisírni magának, ha csak 10 darabot a 60-ból akkoris.
joker said
Lehet ha a Japánok voltak akik akartak venni és nem az ausztrálok... már én sem voltam biztos benne, hogy melyik a kettő közül.
A hadművelet ütemének lassítása a veszteségek minimalizálását és a légierő minél aktívabb szerepvállalását jelenti. Érsd haladunk, amíg ellenállásba nem ütközünk, ha ez megtörtént, akkor jön a CAS és paff...F1End said
Még McInerney altábornagy is "kevesebb, mint 60 nap alatt" becslést adott. Mondom én, hogy nem lenne elég ide egy-két hét...
chimera said
Ja és még 1 dolog: Ha valami lesz ÉK-val akkor az USA védelmi költségvetése ismét kap egy 2-es szorzót!