Mindenről az a fránya USA tehet.
Ha nem volna USA, nem volna nyilván gond se a világon. A kis Kim is kint játszana a többiekkel a téren, Szaddam is romantikus regényeket irogatna, Khadafi is a szabónál töltené az idejét. Te is nyilván valami hasznosabbat csinálnál mint hogy orosz propagandát terjessz, de ez fránya USA mindenkinek betesz.
Menyivel jobb most hogy végre valaki nem hunyászkodik meg, s kitör ellene. Kim a mi példaképünk, a jóságos kedves kis vezető, aki csak egyenlő akar lenni a többivel ezért épített atom fegyvereket. Hát nincs ezzel semmi gond. Nyilván nekünk is kéne egy, meg a románoknak, meg a cseheknek, meg az ukránoknak, na az volna a legszebb. Mindenki építsen tömegpusztító fegyvereket szerintem mert hát ugye az USÁ-tól senki sincs biztonságban csak ha van valami fegyvere amivel százezreket lehet legyilkolni egy pillanat alatt.
Nézd meg Észak-Koreát is hányszor lerohanták már az amerikaiak amíg nem volt nekik atom fegyverük, na de most, ohó most aztán kapnak az imperialista kutyák a pofájukra az mán biztos. Olyan sokszor lerohanták hogy én a lassú felfogásommal hirtelenjében meg sem tudom számolni. Talán te majd segítesz.
Olyan jó hogy itt vagy te hogy felébreszd az ilyen szerény képességűeket mint én vagy galland. Mink ugyan nem tudjuk hogy működnek a dolgok szeretjük ha a szánkba rágják mint a régi szép időkben amikor még szásáékkal együtt játszottunk katonásdit.
Csak légyszíves írjá má egy kicsit hangosabban mer olyan tompán jutnak el a hangok a fülemig.