Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez a videó pont olyan...
Azzal kezdődik, távolról videózva, de tisztán láthatóan hogy dolgozik a rendszer, forog a lokátor.
Aztán gondolom lejárt a műszakja és megpróbált fedezékbe vonulni.
Látom nem érted mert nem tudod mihez hasonlítani milyen volt az örmény politika Pasinjan előtt. Senki sem írta, hogy az örmények Bakuig mennének. Hidd el, marad a hivatalosan megválasztott elnök más lenne a helyzet.
Pasinjan egy semmihez sem értő figura, egy nulla.
Jogtalanságból nem származhat jog.most tényleg 2000 éves viszonyokat hozol fel?
Mohamedtől idáig mindig. Már amikor nem a mongolok.Mikor foglaltak el a muzulmánok?
Az első felvételek egy TB2-ről készültek szerintem olyan 10 km távolságból.Egy olyan kis drónt amivel a felvétel készült(amin ilyen pocsék képű kamera van az biztosan marha kicsi)nem feltétlen kell érzékelnie a rendszerenk
Igen, nem a TB2-ről lőtték ki. Az első találatot egy kamikaze drón vitte be (szerintem Harop, de meggyőzhető vagyok hogy hogy egy Orbiter 1K volt...).De nem is erről lőtték ki.
A nagyobb amiről a rakéta jött azt csak akkor engedték oda amikor már nem űködött a rendszer(pont azért várták meg a kikapcsolást,hogy ne szedje le a TOR).És a probléma itt van.
Van egy rossz hírem. Te is szláv vagy. Fele részben turániak voltak Árpádék, akik csak az egyik hódítók voltak itt a rómaiak és az oroszok között.896 óta élünk itt és nem őslakos csicskák vagyunk, hanem dicsőséges hódítók! A KBben a románok tolják az örmény stílusú évezredes dákoromán propagandát!
Ne azonosulj örményekkel, mert hódító helyett kiirtott senkikké teszed a fajtádat, fejben legalábbis! Turániként nincs közöd szolganépekhez.
Ez annyira gyerekes...Mihez nem ért Pasinjan amihez az elődei nagyon értenek?? Erdogan foglya Oroszország.Szép.21 év Putyinizmus legnagyobb eredménye.Ott rug és akkor Oroszországba amikor akar.Reakció????Mi lehetne???Nagyjábol semmi,hiszen ott épül a gázvezeték,az atomerőmű és hitelre vették az S400at is.Néha megbombázzuk a haverokat Szíriában oszt ennyi.Karabah után jöhet Dagesztán,Donbass,Csecsenföld...Aztán lehet atomozni.Látom nem érted mert nem tudod mihez hasonlítani milyen volt az örmény politika Pasinjan előtt. Senki sem írta, hogy az örmények Bakuig mennének. Hidd el, marad a hivatalosan megválasztott elnök más lenne a helyzet.
Pasinjan egy semmihez sem értő figura, egy nulla.
Az első felvételek egy TB2-ről készültek szerintem olyan 10 km távolságból.
Ha a Tor radarja nem lát 10 km-ről egy légcsavaros TB-2 drónt az elég komoly probléma...
Igen, nem a TB2-ről lőtték ki. Az első találatot egy kamikaze drón vitte be (szerintem Harop, de meggyőzhető vagyok hogy hogy egy Orbiter 1K volt...).
A 2. jöhetett a TB2 ről (MAM-L)
A 3. a legnagyobb meg nem tudom mi volt. Lehet hogy egy Szu-25 ről indított Kh-25?
Az tuti hogy itt probléma van.
Kevés a Tor-nál sokkal korszerűbb rendszer létezik Keleten (de Ny.on se sok) és ha ezt ilyen pofátlanul ki lehet lőni akkor ott komoly probléma van.
Az első felvételek egy TB2-ről készültek szerintem olyan 10 km távolságból.
Ha a Tor radarja nem lát 10 km-ről egy légcsavaros TB-2 drónt az elég komoly probléma...
Igen, nem a TB2-ről lőtték ki. Az első találatot egy kamikaze drón vitte be (szerintem Harop, de meggyőzhető vagyok hogy hogy egy Orbiter 1K volt...).
A 2. jöhetett a TB2 ről (MAM-L)
A 3. a legnagyobb meg nem tudom mi volt. Lehet hogy egy Szu-25 ről indított Kh-25?
Az tuti hogy itt probléma van.
Kevés a Tor-nál sokkal korszerűbb rendszer létezik Keleten (de Ny.on se sok) és ha ezt ilyen pofátlanul ki lehet lőni akkor ott komoly probléma van.
Ez várható volt. Semmi meglepő nincs ebben.Beszartak az azeriek....Bocsánat,kártérítés...
Azerbajdzsán elismerte, hogy lelőtték az orosz helikoptert. Bocsánatot kért az incidensért, ami véletlen volt és nem irányult Oroszország ellen. Mint ahogy az azeri KM közleményében áll, örmény provokációtól tartottak, abban a feszült háborús helyzetben. Korábban a térségben -közel az azeri határhoz nem repült orosz helikopter, főleg sötétben, alacsony magasságon a PVO radarjainak látófelületén kívül. Ezért a szolgálatban lévő parancsnok úgy döntött, hogy lelövik a gépet. Azeri KM részvétét fejezi ki a meghalt személyzet családjainak és mielőbbi gyógyulást kíván a sebesült katonának. Természetesen készen állnak a kártérítésről tárgyalni.
Húha...Feladtak két őrposztot...Ha így folytatják 100 év alatt tényleg minden török kivonul Szíriából....Azért is vonulnak ki szép lassan a törökök Szíriából. Csendben az Oroszok meg módszeresen csökkentik FAB adagokkal a kegyeltjeiket.
Láss és olvass ne csak néz.
Mindenesetre nem Putyint fogadták a Sztambuli nagymecsetben...Húha...Feladtak két őrposztot...Ha így folytatják 100 év alatt tényleg minden török kivonul Szíriából....
Mindenesetre nem Putyint fogadták a Sztambuli nagymecsetben...
A helyzet az, hogy az oroszoknak a hátuk közepére se kell egy újabb konfliktus, miközben a törökök folyamatosan provokálnak.
De az USA se vágott nagyon oda Iránnak, mert a háta közepére se kell. Csak ettől még Irán nem úgy ugráltatja őket, ahogy szeretné