Ráadásnak a megmentett katonánál örmény papírok voltak,de egyértelműen Azeri...Tehát szabotőr...Hogyan mentették meg Arcach katonái egy azeri katona életét
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ráadásnak a megmentett katonánál örmény papírok voltak,de egyértelműen Azeri...Tehát szabotőr...Hogyan mentették meg Arcach katonái egy azeri katona életét
A törökök már részben tuti ki vannak fizetve,illetve ujáépítés jö, 600ezer ember lett azzal hitegetve 30évig,ha visszaszerzik Karabahot mindent újjáépítenek.Ebben biztos török cégek fogják a prímet vinni.Persze Alíyev-Erdogan rendesen megkéri ennek privátba az építetőktől a csúszópénzt,az 100%.Amiota a nyugati és keleti befektetők beszálltak az azeri olajba,elméletileg van több Karabah ujáépítésére cimkézett alap,amiben ha nem használná az Aliyev család házikasszaként elméletileg több milliárd dollár lenne.Mivel most az olaj és gáz világpiaci ár igen alacsony ezért Bakuban sem kolbászból van a kerítés,tehát lehet vakarózni az honnan legyen pénz.Nem kell a bakui csillogásból kiindulni,az ország elitje kb 5%,birtokolja az anyagi javak 90%át,A vidéki Azerbajdzsán a valóság.Én ezt értem boki, csak időről időre jönnek a kijelentések, hogy itt a törökök ezt vagy azt elértek. Szerintem a kapott eredmények alapján:
Az örmények nagyot buktak
Az azeriek kicsit nyertek
Az oroszok üzentek a Kirgízeknek, oszétoknak és úgy általában a kisebbségeknek, hogy Orosz anyácska megvéd, a nyugat nem.
A nagyobb Isztánoknak, hogy még mindig én vagyok a főnök, a törökök meg azt csinálják amit mondok.
A törököknek meg csaknannyit: vadász, vadász, te szopni jársz ide.
Mire alapozom?
Az azeriek gyakorlatilag nyertek. Innen már a törököknek egy fillérjébe se került volna. Mégis a szerződés szerint az azeriek elvesztették karabah harmadát, a törökök meg egy egész lópéniszt kaptak.
Az oroszok meg egy bázist azerbajdzsán közepén. Amihez amúgy pár óra alatt átdobták az erőt.
És mindez 2 katonájukba, és egy mi 24esükbe kerül, amit egy az egyben kifizetnek nekik.
Örülök, hogy az armenológus szakértő egyetért azzal (majdnem ugyanazokkal a szavakkal), amit a háború kirobbanásakor írtam ebben a topikban.
Nem, a nyugat majd biztosan megvédi, ha továbbra is ilyen elánnal köpködik az oroszokat! Én azt nem értem a TE logikádban, hogy adott egy új hullámos Örmény vezetés Pasinjannal az élen, aki elhajtotta az oroszokat a halál faszára, haverkodott a nyugattal, s mikor bokafogásban találta magát, mégis az oroszoktól várják a csodát, meg TE is leírod hogy szar szövetséges Putyin ! Miért nem az új választott barátaikon kéred számon, hogy nem védték be őket?De fog...
Eg ket ev es ormenyorszag a kovetkezo.
Ugyan ilyen veggel.
Ez egy jó kérdés.Miért nem az új választott barátaikon kéred számon, hogy nem védték be őket?
Hmmm?!
Én ezt értem boki, csak időről időre jönnek a kijelentések, hogy itt a törökök ezt vagy azt elértek. Szerintem a kapott eredmények alapján:
Az örmények nagyot buktak
Az azeriek kicsit nyertek
Az oroszok üzentek a Kirgízeknek, oszétoknak és úgy általában a kisebbségeknek, hogy Orosz anyácska megvéd, a nyugat nem.
A nagyobb Isztánoknak, hogy még mindig én vagyok a főnök, a törökök meg azt csinálják amit mondok.
A törököknek meg csaknannyit: vadász, vadász, te szopni jársz ide.
Mire alapozom?
Az azeriek gyakorlatilag nyertek. Innen már a törököknek egy fillérjébe se került volna. Mégis a szerződés szerint az azeriek elvesztették karabah harmadát, a törökök meg egy egész lópéniszt kaptak.
Az oroszok meg egy bázist azerbajdzsán közepén. Amihez amúgy pár óra alatt átdobták az erőt.
És mindez 2 katonájukba, és egy mi 24esükbe kerül, amit egy az egyben kifizetnek nekik.
Anélkül hogy egy kukkot értenék abból amit mond, a metakommunikáció is elég hozzá, hogy lássam durván csicskít.Alijev kineveti Pasinjant
Az neked sincs meg, hogy sanszosan az ilyen irányú keresgélés miatt rakták bele a szájukba félig a brét?Ha ez oroszok részére gyozelemnek mondható, akkor csakis pürrhoszi győzelemnek, tert a legnagyob gyoztes Erdogan. Belekényszrítette magát a megálápodásba, ezzel pozíciót szerezve az oroszok udvarán. Megérte neki megtámadni az orosz érdekeket és ráadásul szabad a keze, hogy lecsapjon bárhol máshol. Raadásul most az ormények meg fogják gyulolni az oroszokat és lehet hogy komolyabb szovetségest próbalnak taláni maguknak.
Hajlamos vagyok ebben egyetérteni @PavolR -lal. Ez max. kármentés az oroszoktól nem győzelem.Az neked sincs meg, hogy sanszosan az ilyen irányú keresgélés miatt rakták bele a szájukba félig a brét?
Ha ez nincs, az megvan legalább remélem, hogy azért CSAK FÉLIG, mert ott voltak nekik amikor már köpködték fel mellette a reggelit, az oroszok... Ha ők nincsenek, tövig ment volna a mutatvány...
Jó megoldàs lenne ha kérnék a felvételüket az Orosz fòderációba.Hajlamos vagyok ebben egyetérteni @PavolR -lal. Ez max. kármentés az oroszoktól nem győzelem.
Igen, ha nincsenek tövig ment volna az örményeknek, de így lecsapták az egyik karjuk, a másik meg félig levágva lóg. Mert az az 5km-es folyosó, ami összeköti Örmény-Karabakhot Örményországgal nem védhető. Még tranzitút sincs rajta, az is az azeriekhez került. Majd építenek újat....hát sztem kidobott pénz lesz. Egy totál védhetetlen nyúlvány maradt.
Örményországban totális a politikai káosz. Pedig dolguk lenne bőven. Nem Karabakh maradék részének védelme, hanem most a saját határaikat kell majd megerősíteni, főleg a déli részt, amit kétoldalról Azerbajdzsán, délről Törökország határól. A következő buli ott lesz. Lehet megint 10-20 év múlva, de hamar lepörög az óra.
Nincs mit köszönni az oroszoknak. Hagyták kivéreztetni, de az intenzívre azért elfektették őket. Hát jah....tudom megdolgoztak a közelmúltban ezért, de nem hiszem, hogy a hála, ami eszükbe jut.
Nem véreztek ezek ki...Ezen megy a balhé,hogy miért nem ment a hadsereg segíteni...Az örmény hadsereg szinte érintetlen,leszámítva néhány légvédelmi egységet.Hajlamos vagyok ebben egyetérteni @PavolR -lal. Ez max. kármentés az oroszoktól nem győzelem.
Igen, ha nincsenek tövig ment volna az örményeknek, de így lecsapták az egyik karjuk, a másik meg félig levágva lóg. Mert az az 5km-es folyosó, ami összeköti Örmény-Karabakhot Örményországgal nem védhető. Még tranzitút sincs rajta, az is az azeriekhez került. Majd építenek újat....hát sztem kidobott pénz lesz. Egy totál védhetetlen nyúlvány maradt.
Örményországban totális a politikai káosz. Pedig dolguk lenne bőven. Nem Karabakh maradék részének védelme, hanem most a saját határaikat kell majd megerősíteni, főleg a déli részt, amit kétoldalról Azerbajdzsán, délről Törökország határól. A következő buli ott lesz. Lehet megint 10-20 év múlva, de hamar lepörög az óra.
Nincs mit köszönni az oroszoknak. Hagyták kivéreztetni, de az intenzívre azért elfektették őket. Hát jah....tudom megdolgoztak a közelmúltban ezért, de nem hiszem, hogy a hála, ami eszükbe jut.
Ormenyorszagbol is adnak at teruleteket? Ott fent Gazakh.
Elméletileg van pár exklávé mindkét oldalnak.Amiket már rég megszálltak persze.Baromság lenne visszaállítani,mert nem hiszem,hogy lenne olyan örmény vagy azeri aki a másik ország területén belűl szeretne 20km mélyen élni.Sztálin térképrajzoló humorának eredményei...Pár száz ember életébe került már ez 1992-ben.Ormenyorszagbol is adnak at teruleteket? Ott fent Gazakh.
Mire számítottak?Nincs mit köszönni az oroszoknak. Hagyták kivéreztetni, de az intenzívre azért elfektették őket. Hát jah....tudom megdolgoztak a közelmúltban ezért, de nem hiszem, hogy a hála, ami eszükbe jut.
Ha a hadsereg ment volna segíteni akkor az nyílt háború az azeriekkel, hk nincs elismerve örményország részeként se Oroszo-részéről sem úgy nagyjából az egész világ részéről. Nagyjából az a helyzet mint a Krímmel.Nem véreztek ezek ki...Ezen megy a balhé,hogy miért nem ment a hadsereg segíteni...Az örmény hadsereg szinte érintetlen,leszámítva néhány légvédelmi egységet.