Ne viccelj már, annyi logikai bukfenc van abban amit írsz, hogy nem is tudom hol kezdjek neki...
Mi az hogy nem volt új választott barát ?! Kerestek másik szövetségest de a barát a ruszki maradt
?
Ne viccelj már, elkezdenénk hangoztatni hogy takarodjon ki minden érdekeltsége a nyugatnak, a NATO néha itt gyakorlatozó katonái nem kívánatosak, sőt megszállóként nyilatkoznánk róluk, s elkezdenénk szapulni őket minden létező eszközzel, közben az oroszokkal meg folyamatosan megállapodásokat készítenénk elő, és írnánk alá, kérnénk a tagfelvételünk előkészítését, erre küldenénk a munka csoportokba az embereket aktívan, majd a románok megkóstolnának minket, és beütnének a Tisza vonaláig hirtelen, szerinted hány Német/Belga/Francia hadosztály jönne megsegíteni minket??!
Értem én hogy ez hülyén hangzik neked is amit fentebb leírtam, csak hát hasonló volt a helyzet az örményeknél ehhez...
Ha nem egy az oroszokat kiebrudalni akaró, ellenük nyíltan ellenszegülő ember van hatalmon, meggyőződésem hogy az Azeriek meg sem merik támadni őket, mert nem kapnak rá ENGEDÉLYT Moszkvából.
Te nagyon nem érted a világ működését, azt sem látod hogy úgy lett lezárva, hogy odarendelték MOSZKVÁBA a feleket, majd az azeriekhez 2 nap múlva meg is települt egy Orosz dandárnyi béke fenntartó. Akik hogy értsd a lényeget, abban a térségben kb. akkor is két nap alatt lettek volna ott, ha az azeriek ezt nem akarják, ellenállnak(lásd a grúzokat).