Itt olvashatsz egy szerdai cikkből a Gázai áram és vízhiány előrejelzéséből. A nép szív nagyot megint, a hamasz "harcosok" nem fognak nélkülözni szerintem. (mint ahogy az iszlám államban is volt, meg a korábbi palesztin vezetésben)Meglátjuk, én innen nem látok bele a mélyére, még csak közel-kelet szakértő sem vagyok, de érdekes ez az egész. Leginkább szomorú. Viszont aki nem teljesen hülye NY-Európában, az jobb ha nézi hogy mit és hogy kell/lehet velük csinálni, mert maximum 1 emberöltő múlva lehet hogy hasonló problémákat kell majd tudni kezelni pár országnak itt is!
Ja, a cikkben van a Hamasz kreténsége is, lábon lőtték saját magukat a Kassamokkal. 200 000 gázai palesztin maradt TELJESEN ÁRAM NÉLKÜL, mert szétlőtték a saját elektromos vezetékhálózatukat a gagyi rakétákkal. Egyébként a legtöbb gázai gyermek is így halt meg saját rakéta tűztől.
És most mit is fognak csinálni ? Kérnek egy kis áramot izraeltől, hogy hegeszthessék a Kassamokat amivel őket fogják majd lőni ? (a Hamasz) Vagy mi van ? A lakosság nem érdekli őket, azok szenvedjenek de támogassák "a szent háborút".