Azért ne csinálj mártírt belőlük, nem véletlenűl utálják őket, nagyon nagyon megdolgoztak érte a folyamatos területrablással, más országok megtámadásával és az állandó szarkeverésükkel.
van egy video a netten, nem talalom most, pedig kerestem epp azert is... par eve lattam.
egy palesztin csavo adja a kisgyerekenek a fa botot es zavarja hogy mennyen oda az izraeli katonahoz es usse meg a bottal.
a gyerek 3-4 eves lehetett. a gyerek fel,visszafordul, ez meg lokdosi hogy mennyen csak oda.
az izraeli katona meg al es nem csinal semmit, szerintem o is meglepodot hogy ezek milyen hulyek (en a helyeben a gyerek apjaba betaroztam volna, nem ember az viszi a kisgyereket a katonak kozelibe (a normalis ember minnel meszibre vinne a konfliktustol) es aki a kis gyereket zavarja hogy bottal verjen egy katonat).
az ota, es elhanyom magam amikor lattom hogy a palesztinok okoskodnak.
ezek direkt felaldozni akarjak a gyerekeiket.
es ilyen mentalitasu jojon ide europaba es itt rendeszkedjen?
nem beszelve a sok nyugati ember halalat akik meghaltak anno, mert ezek ugy akartak felhivni a vilag figyelmet hogy nyugati repcsiket raboltak es robbantottak.
meg a budos apjuk faszat nekik is, meg az europaiaknak is akiknek eszibe jut hogy ilyeneket hivjonak ide (a szir stb gyilkosokkal egyut).