Úgy látszik az emberek (angol nyelvű keresésekben) ingerküszöbét nem nagyon éri el tartósan ez a konfliktus. Tettem be egy képet a google trendsből ukrán topicba hogy mennyire elnyomta az ukrán konfliktust az izraeli. Elmúlt 7 napot tekintve még 7 napja sem tart de máris megfeleződött a keresési intenzitás a kapcsolódó kifejezésekre.
Messze van... leginkább kulturálisan, ezért is nem érdekli az embereket sokáig. Nem európai kultúrkörben az ukrán konfliktus sem hír már, saját magam tapasztaltam amikor megkérdezték tőlem hogy ott még mindig tart a háború? Azt hitték már rég vége van mert nem halottak róla Pedig eleinte nagyot ment hogy sok afrikai diák bent ragadt.
Messze van... leginkább kulturálisan, ezért is nem érdekli az embereket sokáig. Nem európai kultúrkörben az ukrán konfliktus sem hír már, saját magam tapasztaltam amikor megkérdezték tőlem hogy ott még mindig tart a háború? Azt hitték már rég vége van mert nem halottak róla Pedig eleinte nagyot ment hogy sok afrikai diák bent ragadt.