Ebben az egészben az a legdurvább, hogy egymáson gúnyolódnak, a hangulatkeltést pedig sokszor az egyszerű emberek generálják...
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez egy válasz a palesztín média manipulációkra.Ebben az egészben az a legdurvább, hogy egymáson gúnyolódnak, a hangulatkeltést pedig sokszor az egyszerű emberek generálják...
Na akkor a palesztint cserélt ki zsidóra és írd le ugyanezt.Ez egy válasz a palesztín média manipulációkra.
Direkt csak linkként iderakok 2 egyszerű példát:
Link1 Link2
A drága nejem nagyon nem érdeklődik az aktuális események iránt, azonban a hírekben mindenképpen belefut a palesztín képekbe.
Semmilyen előítélete sincs a palesztínokkal, ezt előre leszögezem.
Az az érdekes, hogy pont most jegyezte meg, hogy valami neki nem áll össze a különböző nemzetközi sajtóba kijutó szenvedő palesztín szülőkről. Borzalmas ezekbe belegondolni, de szerintem gyakorló anyaként, apaként ez elkerülhetetlen.
A legszembetűnőbb, hogy nagyon nem úgy viselkednénk a felvételen az ottani állítólag gyereküket elveszítő szülők, mint ahogy természetes lenne.
Szerintem egy normális szülő nem azt nézné a gyereke elvesztésekor, hogy merre van a kamera.
Lehet azt mondani, hogy persze különböző kultúra, de ha visszaemlékszünk a török földrengés képeire ott sem az volt a szerencsétlen szülők, gyerekek első gondolata, hogy mi üt nagyot a hírekben.
Ezeket az alagútakat miért nem lehet felderíteni?Lesznek itt érdekes dolgok:
Miért cserélném ki? Nagyon nem ugyan az a palesztín szenvedés képi világának tematikája, mint az izraelié.Na akkor a palesztint cserélt ki zsidóra és írd le ugyanezt.
Mert nagyon arra ment az övék, hogy "mi üt nagyon a hírekben".Miért cserélném ki? Nagyon nem ugyan az a palesztín szenvedés képi világának tematikája, mint az izraelié.
Jó meglátás, testvérháborúk sorát robbantják ki az atlantisták. Ezeknek semmi sem szent!Úgy tűnik hogy egy nagyméretű pókerjátszma kezd kibontakozni, ahol a győztes "mindent" visz, azaz megszerzi a jogot országnyi méretű területek demokratizálására azaz egy kézben való irányítására, valamint teljes ujjá építésére a gazdaságtól a helyi vezetői szintig. Kezdődött ez az ukrán-orosz konfliktussal, ahol most már szép lassan kibontakozik, hogy az egyre erősebb "Nyugati" részvétel most már közvetlenül a Medve mézes bödönjének felosztására, demokratizálása felé irányul - testvérnépi véráldozattal megfejelve. Viszont ez még mindíg egy erősen kétes és veszélyes vállalkozás, így most Nagy Fehér Főnökünk emelte a téteket, a Közel Keleti országok kontrollja az újonnan bedobott, - felemelt tét. Ezért látjuk hogy mindenki árgus szemmel lesi az ország szomszédját, reakcióit, és kezdenek felsorakozni a haderők is egymással szemben.
A folyamatosan fokozódó feszültséget mutatja, hogy az amerikai , orosz, és kínai nukleáris kisérleti telepeken műholdról vagy 6 napja mozgolódás figyelhető meg.
Satellite images show increased activity at nuclear test sites in Russia, China and US - The DEFCON Warning System™
The DEFCON Warning System. Ongoing Geointel, OSInt, and Analysis in the theater of nuclear war. Established 1984defconwarningsystem.com
Most hétvégére megjelent egy újabb cikk, amely elemzi hogy a Közel keleti konfliktus átmehet e atomfegyverek alkalmazásába :
Could The Hamas-Israel War Go Nuclear? - The DEFCON Warning System™
The DEFCON Warning System. Ongoing Geointel, OSInt, and Analysis in the theater of nuclear war. Established 1984defconwarningsystem.com
Úgy tűnik ezek a háborúkat a Nagy Fehér Főnökünk úgy próbálja irányítani, hogy a szomszédos testvérnépek harcoljanak egymással így Neki csak fegyvereket kelljen - jó -pénzért betolnia a tétek sorában, de személyesen nem vesz részt a háborúkban. Tanult Vietnámi és a Koreai háborúból, hiszen a sikertelenség miatt mindenki őket fogja blamálni mint kirobbantót és vesztes felet..
Visszatérnek a II Vh-ba alkalmazott jól bevált módszerhez, hogy lehetőleg mindkét féllel menet közben üzletelve, megvárni mig egymást sz@rrá verik, szinte harcképtelenek, és ekkor beavatkozva játszi könnyedséggel, mindent vivő győztesek lehetnek.. Hát igen, más f@rkával verni a csalánt az mindig kellemesebb mint a sajátot használni erre a célra..
Ott is nem várt módon megerősödtek a szovjetek, egy darabig farkasszemet néztek egymással a fronton de elmaradt Moszkva akkori "demokratizálása".
Jól látszik hogy tök mindegy mit írtak alá Jaltában - ha menet közben jobb opciók adódnak, azok azonnal lehívásra kerülnek, simán felrúgnak bármilyen szerződést.. A Ribbentrop-Molotov szerződés is ilyen véget ért..
Dél - Koreába akar Nagy Fehér Főnökünk betolni atomfegyvereket, a Kis Pufi ideges lett tőle, és kijelentette hogy saját egészségük megóvása érdekében megelőző csapást fog végrehajtani ha ezt észleli.
Testvérháborúk évszázada..
Az Izraelből kijött videók vagy a támadások közben felvett videókat tartalmazza, vagy utólag a halott családok korábbi képeit mutogatják.Mert nagyon arra ment az övék, hogy "mi üt nagyon a hírekben".
Ez mint látjuk, már Eger falai alatt jól működött.. : Fal helyett dobra hányt borsó...Ezeket az alagútakat miért nem lehet felderíteni?
Talaj radar, seizmograf?
Az az alagút ásás okozta rezgéseket mutatta ki,nem a már létező alagutakat.Ez mint látjuk, már Eger falai alatt jól működött.. : Fal helyett dobra hányt borsó...
Ott lehet még kezdésnek egy enyhébb eszköz, a piszkos (izotópos) bomba... arra sem biztos hogy egy világméretű tüzijáték lenne a válasz, hiszen egyik kontinensen akarnak felperzselődni a közel keleten lakhatatlanná váló, országnyi méretű területek miatt.Jó meglátás, testvérháborúk sorát robbantják ki az atlantisták. Ezeknek semmi sem szent!
Csak egy dolgot jó lenne megjegyezniük. HA, valahol bármi okon is bevetésre kerül akár egy taktikai nukleáris fegyver is, akkor onnantól nem lesz megállás. A háborúkat attól kezdve taktikai nukleáris töltetekkel fogják meg vívni (már akinek van). Persze, ez az USA-nak nem lenne ellenére, azonban senki nem garantálja, hogy ez nem fog túllépni egy határt és nem fognak indulni a stratégiai töltettek. Ebből pedig ő sem fog kimaradni. És bármilyen EGIS meg egyéb hókusz-pókusz micsodái is vannak, nem fogja tudni megakadályozni, hogy a töltetek többsége ne érjen célba (lásd: Gázai túlterheléses támadás).
Sokszor mondtam én, hogy korai volt nekik még ez az ukrán háború!
Sokszor mondtam én, hogy korai volt nekik még ez az ukrán háború!