Szerintem igen, mikor a védelmi rendszerekröl beszélnek akkor biztosan a vaskupolát értik alatta. Állítólag 90% hatékonysággal müködik
Nem rossz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem igen, mikor a védelmi rendszerekröl beszélnek akkor biztosan a vaskupolát értik alatta. Állítólag 90% hatékonysággal müködik
És mit értek el azzal, ha tényleg sajnálta is őket a fél világ? Blokád alatt vannak, elnyomás alatt, csórók, másodrengű állampolgárok akikkel azt csináltak a zsidó amit akartak bármilyen következmény nélkül. A folyamatos rinyálás ha nem vezet semmire, akkor mással kell próbálkozni.ezzel elbasszak az eddigi dumajukat is, eddig mindig ment a rinya hogy oket szegenyeket, artatlanokat a zsidok hogy bantjak, fel vilag sajnalta oket, es most hogy fogjak ezt az 500 raketat elmagyarazni ?
most olyan 450-500 indításnál tartanak, Tel-Avivban is légiriadó,Állítólag 137 rakétát indítottak 5 percen belül.
..
Egy oszladozó pápa a bíróság előtt – mi állt a hírhedt hullazsinat hátterében?
897-ben VI. István pápa parancsára kiemelték elődje, Formosus holttestét annak sírjából, pápai díszekbe öltöztették, trónra ültették – majd egy „szabályos” bírósági tárgyaláson elítélték. A középkor egyik leggyomorforgatóbb látványosságának hátterében minden bizonnyal egy politikai konfliktus állt.mult-kor.hu
Nem lehetetlen a dolog.
Az elmagyarázás itt nem lényeg, Alapvető hiba -sajnos- hogy az európai gondolkodásmód alapján próbálják megmagyarázni a tetteiket, nem az arab hagyományok, és szokások szerint. Egyszerű példa: alkudozás a piacon. vagy pld:És mit értek el azzal, ha tényleg sajnálta is őket a fél világ? Blokád alatt vannak, elnyomás alatt, csórók, másodrengű állampolgárok akikkel azt csináltak a zsidó amit akartak bármilyen következmény nélkül. A folyamatos rinyálás ha nem vezet semmire, akkor mással kell próbálkozni.
ezt ismerem, azt újrajátszották később és Politbürónak hívtákHát, ő se fog fellebbezni...
Lehet hogy tudott egy felsőbb hatalomnak mert VII. István-t nem sokkal később bebörtönöztek majd megfojtották.Hát, ő se fog fellebbezni...
Likas a vaskipa mint a szitaIgen a vaskupola minden rakététát megfogott, kivéve amit nem.
Lehet, hogy csak rossz végéből vágtak le a rakétánakLikas a vaskipa mint a szita
a vilag hadserejeinek 99% orditana mint egy ovodas egy ilyen jatekert.Likas a vaskipa mint a szita
netten olvastam vhol.Mondjuk ami engem jobban érdekel az a dolog mögött lévő számok. Mennyibe került a palesztinoknak és támogatóiknak valamint mennyibe Izraelnek.
40 000 USD 1db vezérlő/vaskupola rakéta, és ez olcsónak számít. A többi a rakéta sárkánya és a szervok energiaellátás töltet stb. A konténerek újratölthetők, sok van egyszerre készenlétben. A rakéták parancs vezéreltek saját keresővel/követővel, de menet közben kaphatnak új cél parancsot is. A szoftvereket folyamatosan szögelik azaz fejlesztik hogy pontosabb legyen az elfogás.netten olvastam vhol.
200 palesztin raketa kb 3-400.000$
200 iron dome raketa tobb mint 8 milla $
kerdes hogy igaz-e.
Az Iron Dome csak azokra a rakétákra indít, amik veszélyes röppályán vannak. Ha pedig a Hamasz rakétái elég pontosak lesznek, hogy nagy hányaduk ilyen legyen, szerintem jön az olvadt ólom újabb felvonása.netten olvastam vhol.
kerdes hogy igaz-e.
Ilyenkor ne csak azt nézd, hogy mennyibe kerül a palesztinoknak a kétszáz darab rakéta, hanem, hogy mennyibe kerül ugyanennyi a rakéta az izraelieknek, ha náluk ezek be is csapódnak.netten olvastam vhol.
kerdes hogy igaz-e.