Te tényleg valami komoly szert tolsz ! Csecsenföld feudális maffia ? Orosz zsarnokság ? Hát ők etetik vazze azt az országot ! Te most pont egy olyan államot temetsz ahol az állam adósság 12% körüli (annak is a java belföldi Rubel állampapírban) , 1.7% a költségvetés hiány és van majd 600 mrd US$-nyi tartalékuk van ? Akik a 6 éve tartó szankcióktól önellátók lettek , sőt sok termékből pl gabona a világ legnagyobb exportőrévé váltak ? Akik most telepítenek 100 000 ha üvegházat a zöldség gyümölcs ágazatban ? És akkor még nem beszéltem a világ legnagyobb nyersanyag , földgáz és kőolaj készleteiről ( a nem feltártakkal együtt hiszen az országuk területének 30-40%-t se kutatták meg .) . Mindez mellé rajta ülnek a világ legnagyobb és legmodernebb atom arzenálján tehát el se tudják venni tőlük ! Egy régi írás ominózus szavai jutnak eszembe : de milyen verekedés volt !!! Én huszat ütöttem a kalappal míg egyet a lőccsel !
Nagy divat alábecsülni Oroszország gazdasági erejét,katonai,geopolitikai erejét,azt sem értem,honnan veszitek,hogy nincs tervük,vagy bármiben hátrányban lennének,vagy,hogy katonailag be akarnak vonulni Beloruszba,azt meg főleg nem értem,miért veszitek ukrajnát fix bukóra,simán az övék lesz,egy fillér nélkül,szétesik mint a hóember az egész ország.
Orosz életszínvonal simán az,mintt a mienk,és minden szomszédja(poszt szu oszágok) annyival vannak az Orosz szint alatt,mint mi a Német alatt,kb.
Észnél legyetek már,ha az eu nem vesz olajat tőlük,bárki más megveszi,Kína egy csomó távolabbi országból importál olajat,a felszabaduló kapacitást nyilván nem venné meg,mi,á dehogy...
Oo tönkremegy,ja,persze,simán felőrli a komplett ukrán hadsereget már 5 éve,felhozta a Krímet,felaprította a szakállasokat Szíriában,elkezdik a Pak-Fa gyártását,modernizálták a atomarzenált,sok ezer tankot,légvédelmet,hiperszónikus fegyvert állítottak hadrendbe,pár tengó is elklészült,miazmás.
Kb nincs államadóssága,nem függ a dollártól,stb,stb...
Qrvára nem Oo dülöngél gazdaságilag,katonailag,politikailag a nagyfiúk között,gondoltam szólok.