W
Wilson
Guest
Nem azt mondtam,hogy nem kell,hanem azt mondtam ,hogy olyan formában nem kell amelyben több száz milliárd forintnyi magyar közpénzből építjük fel a Fundan campusát Magyarországon és a fenntartásának jelentős részét is a magyar adófizetők finanszírozzák.Tárt karokkal várjuk a kínai vagy bármelyik más állam egyetemét Magyarországon,ha nálunk akarnak egyetemet építeni (még ingyen telket is adunk nekik),de csak akkor ha azt a saját adófizetőinek pénzéből építi meg és üzemelteti.Érdekes módon egyetlen EU-s tagállamnak sem kellett ilyen formában (saját adófizetőinek a közpénzéből létrehozva és naygyrészt fenntartva) a kínai egyetem.Kedves Wilson...
A Fudan egyetem nem kell? Ezt honnan vetted? Nagyon jövedelmező együttműködést folytat az UCLA, a MIT, ismertebb amerikai és még 24 kevéssé ismert amerikai egyetemmel. A brit Cambridge Egyetemmel. Campusa van Franciaországban, Brazíliában, Angliában. Hová nem kell?
Három éve együttműködik a most már MATE néven futó Szent István Egyetemmel. Sok kínai diákot küldött cserediákként agrárképzésre és orvosi képzésre a Szegedi OTE-re.....
Ennyi elég, vagy folytassam?
A CEU-t pedig hazai felsőoktatási körökben Marxista Egyetemnek híjják.....ennyit ér... Ja, és igen, Orbán is ott végzett..... Csak nem szégyellt magyar maradni.