Megszólítva érezted magad? Felőlem ezzel nyugtathatod a pici lelked, de az ellenzék vállalhatatlan, ez nem kérdés.
Tudod, hogy nem így van, csak nehezen fogadod el.
Hááát, azért nem volt olyan rengeteg, és módosítani kellett rajtuk, hogy szalonképesek legyenek. Képzelheted hogy hisztizett volna az EU, ha elfogadják a
szélsőjobbos idegengyűlölő párt törvénytervezetét, pl. a határkerítés építése előtt. Persze Simicska pénze óta még inkább ajánlott volt két lépést tartani tőlük.
Mondjuk azt nem értem, hogy ha megvalósítják azokat a programpontokat, amikkel te szimpatizáltál, az miért baj? Nekem meg a folyton minden külsős ötlet ellen tiltakozó politikusokból van elegem.
Ángyán nem házon belül akarta rendezni a konfliktusokat, hanem egyből szaladt a sajtóhoz és az ellenzékhez. A lojalitás és a diszkréció minimális szintjét sem ütötte meg. Isten őrizzen egy ilyen munkatárstól!
Oké, ez durva, meg azért egy kicsit vicces is.
Ez így nem igaz. Nyilván nem kaphatja meg mindenki azt a földet amit szeretne, de bővült a művelhető földterület. Persze volt pár család, akiknek nem hosszabbították meg a bérleti szerződését, pedig már
a rendszerváltás előtt is azt a földet művelték... Itt nagyjából el is mondtam, hogy miért nem ragaszkodtak mindenkihez.