Munka közben pont lemaradtam az adás elejéről, de azért bennem maradt, milyen szinten volt elutasító Balázs a nővel szemben, és szajkózta a liberális halandzsát a menekültekkel kapcsolatban. Én nem éreztem úgy, hogy az Anna nevezetű durva dolgokat mondott volna, mégis a mainstream boszorkányüldözésbe kezdett vele kapcsán. Ilyen fejléceket olvasni:
" Sebestyén Balázs a menekültekkel van
A Morning Show egyik szerkesztője perceken át fröcsögött, de Balázs helyre tette a dolgokat. "
Mérsékelt cikk a témáról:
http://hvg.hu/velemeny.nyuzsog/20150806_Sebestyen_Balazs_elo_adasban_kuzdott_meg
Azért milyen kemény már, hogy a liberálisok állandóan hirdetik az elfogadást, toleranciát stb, aztán ha van valaki aki máshogy gondolja, rögtön boszorkányüldözésbe kezdenek, most ezt láthatjuk egy rádiós adás kapcsán. Nem értem, hogy milyen alapon képzelik magukat különbnek így pl a nácziaknál?
Az sem fér a fejembe, hogy miért pont nálunk a (hajdan volt) keresztény és fehér Európában lett divat a közös kultúránk szerves részét képező vallás gyalázása? (Valamelyik nap pont a nácziakkal említették egy lapon a keresztényeket egy másik felületen) Minden korban voltak áldozatai minden felemelkedő és terjeszkedő vallásnak, ez akkor normális volt, bár nem szép. De kérdem én, ez miért csak nálunk divat? Miért nincsenek pl a muszlimoknál olyanok akik tömeggyilkosokkal említenék egy lapon az iszlámot követő embereket? A zsidóknál se nagyon van olyan, aki a saját kultúrájával fordulna szembe a felvilágosodás és a tudomány nevében, felemlegetve a náluk is pont annyira jelenlevő rossz útra lépett papok dolgait. Azt sem értem, hogy aki a tudomány nevében magyaráz arról, hogy a vallás baromság, meg úgy a keresztények általában is barbárok mert voltak erőszakos térítések stb, milyen alapon tartja magát különbnek náluk? A tudomány sem magyaráz meg semmit, csak kérdéseket vet fel, ha meg úgy tűnik, valamire megvan a válasz, egyik pillanatról a másikra megdőlhet, az is csak egy más köntösbe bújtatott vallás. A keresztényellenes kirohanásokkal meg pont magát helyezi egy lapra azokkal a korai keresztényekkel, akik az ördöggel egy lapon emlegették a régi isteneket. A liberálisok, és elvakult "tudomány-hívő" ateisták semmiben sem különböznek az ultrakonzervatívoktól, vagy a vallási fanatikusoktól: pontosan úgy viselkednek a másként gondolkodókkal, akikre azok állandóan hivatkoznak.