Ne keseredjetek el, csak nézzétek a harci videóikat. Ha így fognak ellenünk is "küzdeni" nincs gáz
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Miért kell hamar lépni, a bevándorló probléma most van a csúcson Szept 1. kész a kerítés, ennél aztán gyorsabban nem lehet reagálni a problémára, utána csökkeni fog a nyomás.
Mivel amerika jól bevállt 3 lépcsős kormányválltos recepjéből csak 2 használhat a kormány ellen nyilvánosan, és ezt a 2 lépcsőt eddig szép sakk játszmában hárítottuk, 3. lépcső folyamodik Amerika.
Meglátjuk, mi lesz.
3. lépcső a háború , mivel NATO tagok vagyunk hivatalosan, nem kreálhat indokot, de belső polgárháborút igen (lásd. Sziria )
Mi kell hozzá ?? Fegyverek és Katona.
A Katonák épp most áramolnak az országba.
Szerintem okosan , a kormány altatta az ellenfelet azzal , hogy novemberbe fog csak elkészülni a kerítés, hogy minél kevesebb ember jöjön.
Fegyver honnan lesz?
Hát honnan, éljen sengen! Nincsenek határok, juppi ez a világ legjobb dolga, de kinek is ? ?
Felrakod 2 kamionra aminek fuvarlevelére azt irod buza és már bent is van...
Ez a kerítés viszont egyre inkább vicc. A végig 4+m-ből oda jutottunk, hogy ma reggel Ruszin Romulusz azt találta mondani az állami propaganda rádióban, hogy<b> 50 Km-en </b>(vagy annyin sem?) lesz <b>3 méteres kerítés, a többi szakaszon meg másfél!</b>
Semmilyen érzékelőt, jelző rendszert nem terveznek hozzá.
Nem volt eddig elég bajunk a rejtett erőforrással? Most kapunk napi 1000-1300 vallási fanatikust a 3. Világból.... Németbe dolgozok, és a török kollegák akik itt születtek azok is elég fanatikusak.
Akkor nyílt ki a bicska a zsebemben amikor közölte a német főnök, hogy most vallási ünnepük van a muszlim kollégáknak, így a mai napon igyekezzünk helyettük dolgozni!!!!!!!!! Én meg megmondtam a töröknek, hogy ha nekem szülinapom van akkor én is üldögélhetek egész nap? És erre elkezdi, hogy az ünnep nálunk szent, meg Allah meg a faszom....
A másik gyerek Algériából menekült perfekt angolból meg franciából, mégis németbe jött elvenni egy dagadt német cselédet. A gyerek részmunkaidőben van nálunk mert azt mondja, hogy neki annyi a lényeg, hogy Allahot szolgálja... Csak akkor miért van itt Európában?
Na erre varjatok gombot HTKA-s barátocskáim :'(
desertfox mondta:
Miért kell hamar lépni, a bevándorló probléma most van a csúcson Szept 1. kész a kerítés, ennél aztán gyorsabban nem lehet reagálni a problémára, utána csökkeni fog a nyomás.
– Néhány napja egy pakisztáni ember felmászott a vonat tetejére a nagyfeszültségről akarta tölteni a telefonját. Hát persze, olyat kapott, hogy megégett a keze, meg leverte őt a 25 ezer Volt ide a peronra. De túlélte.
<i>Igen és még valami!:
Nem tudom ki hogy van vele de nálam amit a kormány művel migráció terén ,kimeríti a hazaárulás fogalmát.
Mivel a kerítés legalizálja a migránsok beérkező státuszát legálisra , mikor tudjuk hogy továbbállnak nyugatra és hozzánk fogják majd minimum 70% visszadobni ,vagyis minimum 100ezer migráns fog a nyakunkon ragadni visszatoloncolás után ,amit ha nem szórunk tovább a Szerbekre majd nagyon gyorsan , na akkor kezdődnek majd a bajok.
<blockquote rel="danielblack">Nem volt eddig elég bajunk a rejtett erőforrással? Most kapunk napi 1000-1300 vallási fanatikust a 3. Világból.... Németbe dolgozok, és a török kollegák akik itt születtek azok is elég fanatikusak.
Akkor nyílt ki a bicska a zsebemben amikor közölte a német főnök, hogy most vallási ünnepük van a muszlim kollégáknak, így a mai napon igyekezzünk helyettük dolgozni!!!!!!!!! Én meg megmondtam a töröknek, hogy ha nekem szülinapom van akkor én is üldögélhetek egész nap? És erre elkezdi, hogy az ünnep nálunk szent, meg Allah meg a faszom....
A másik gyerek Algériából menekült perfekt angolból meg franciából, mégis németbe jött elvenni egy dagadt német cselédet. A gyerek részmunkaidőben van nálunk mert azt mondja, hogy neki annyi a lényeg, hogy Allahot szolgálja... Csak akkor miért van itt Európában?
Na erre varjatok gombot HTKA-s barátocskáim :'(
Diplomás melóm van. Jól megélek. Megyei viszonyokhoz képest jó perspektívák elé nézek. Ironikus dolgokat tud produkálni az élet. Van az a mondás hogy ott az otthon ahol a család. Mennem kell, így döntöttem. Nem mártírkodok. Ok okozat: Szíriában háború van, Magyarországon radikalizmus, és ennek a kettő elegyéből az lett hogy panozék megpattannak. Én vagyok a a kettő szorzatának az eredménye. Csak egy statisztikai adat.
Azért remélem panoz arra is mond valami bölcset, hogy négerek csoportosan garázdálkodnak és magyar nőket vernek.