Cinikus leszek. Mert mérnökre van szükség
?
Hasonló a véleményem nekem is erről(bölcsész vs mérnök), de én azt várom, ismerve a számokat, ami elől Panoz futna itthonról(mivel azt leszögezte, hogy anyagi gondjai/megélhetési problémái itthon sincsenek), az bizony ott ahová fut, hamarabb be fog következni.
Végig kell nézni Franciaországon, Németországon, Anglián. Hollandia sem különb. Befogadók? Igen. Még. De egyre kevésbé azok, mert nem vakok az emberek...
A Svédek a világ legelfogadóbb, befogadóbb országa voltak. Aztán mire mentek vele? A svédeknél Nógrádi tanárúr elmondása szerint, kevesebb mint 2% muszlim követi el a bűncselekmények 97%-át.
Az angolok BRUTÁL keményítéssel válaszolnak a migránskérdésre, új törvények, csalagútnál már ott van minden bevethethő elfogó rendőrkutya. Kezd élesedni a helyzet a franciákkal ezért, az angolok nem kis részben őket okolják, hogy nem tesznek meg eleget. PEDÍG MÁR KERÍTÉS is van. OTT IS!
A németek 20% török, vagy török származású. Ezek a toleranciabajnok németek, ezek azért kijelölt menekülteket elszállásoló csarnokot gyújtottak fel mielőtt azokat használatba tudták volna venni, Merkel anyó meg élő adásban magyarázta el a palesztín kislánynak, hogy "auslander raus", csak hozzá méltóan, diplomatikusan. Majd polkorrekten kikúrták a testőrfőnököt, mert nem reagálta le elég gyorsan a kislányt, hogy az élőben fog kamerák előtt sírni, és ezt nem akadályozta meg, Merkelnek meg kellemetlen volt.
Nem mellesleg azok a németek is fognak hozzánk visszapattintani nem kevés menekültet, Dublin III ra hivatkozva, akik köpködtek ránk, hogy nem vagyunk hajlandóak semmilyen felajánlást tenni a menekültek befogadásánál, mikor az EU szét akart dobni 40.000 et belőlük(még ez se jött össze brüsszelnek, megállt 35.000 nél). Szóval le lettünk korholva, hogy nem teszünk eleget, de a tények azt mutatják, hogy előttünk a szerbek, görögök nem akadályoznak senkit a határátkelésben, mi vagyunk MEGINT az az ország, aki védi a nyugatot, azzal, hogy elsőként akit megfogunk, azt beregisztráljuk. Itt jön képbe pl. a tolerancia bajnok németország, aki minket dorgál, tesz egy kb. 11.000 fős menekült letelepítési felajánlást, majd a nagy részét a tömegnek, fogja, és visszatoloncolja HOZZÁNK, akik bár korholva vagyunk, nálunk alsó hangon lesz 200.000 menekült az előrejelzések szerint, év végéig, főleg, ha beindul nyugatról Dublin III miatt az embertranszport hozzánk. Mivel ezeknek papírjai nincsenek, mind azt mondja, hogy háborús térségből jött, mi már máshova nem tudjuk őket hová továbbküldeni, a nyakunkon maradnak. Azt gondolom, ezt is kéne nézni, mikor valaki a magyar külpolitikát bírálja, szerintem ez jelenleg az országnak a legfontosabb biztonsági kihívása, és én el is várom, hogy keménykézzel, határozottan lépjenek fel a védelmünkben... Ezekről te tudsz Panoz?