"a lelkivilágában" ...Tökre oda van írva a mondatba amire válaszoltál.Vérengző…
Vagy nem, mert sose látott semmi konfliktust, egy irodában töltötte teljes karrierjét, csak nem ért máshoz , úgyhogy már marad ott.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
"a lelkivilágában" ...Tökre oda van írva a mondatba amire válaszoltál.Vérengző…
Vagy nem, mert sose látott semmi konfliktust, egy irodában töltötte teljes karrierjét, csak nem ért máshoz , úgyhogy már marad ott.
Túl sokat gondolsz bele egy irodista munkakörbe."a lelkivilágában" ...Tökre oda van írva a mondatba amire válaszoltál.
Lehet, de valamiért azt az irodát választotta.Túl sokat gondolsz bele egy irodista munkakörbe.
NASAMS jövőre érkezik, de 2024-re lesz csak bevethető, mert ki kell rá képzeni az állományt.~26éves PMU1esek még 10-15év bennük lenne de erős a gyanum, hogy az orosz suport "akadozni" fog. Innen ha cserébe akárcsak odatelepülés szinten is 10évre "kölcsönkapnak" patriotot tuti biznisz nekik.
Megfelelő helyre szállítani, beüzemelni nem lesz könnyű oroszok vadászni fognak rá de ha sikerül kb azt hozza mint a PMek akkor az nagyon kellemetlen lesz az agymosott náci ruszkiknak.
Ennél mégjobb biznisz lengyeleknek a kubok átadása. Azokban kb még pár év van kb semmit se vesztenk lengyelek ha odaadják őket. Az US Patriotok összehasonlíthatatlanul potensebbek. És azokat azért könnyebb átjátszani Ukrajnának.
Itt megjegyezném, hogy a magyar G2A légvédelem gyalázatos állapotban van. A kubok rakétáinak üzemideje lejárt, Nasams ami elég potens most nem is tudom hogy áll kb ami van az a mistral. Hát őőő. Ha kapunk érte 5évre egy ezred patriotot akármilyen formában az már tuti üzlet lenne. Igazából bármi amit kapni lehetne érte az tuti lenne.
NASAMS jövőre érkezik, de 2024-re lesz csak bevethető, mert ki kell rá képzeni az állományt.
Nem hiszem, hogy mi adunk KUB-okat az ukránoknak, meg nem is igazán lennének az ukránok ezekkel a régi cuccokkal kisegítve. Annyira le van gatyásodva a honvédség, hogy ha akarnánk se tudnánk szinte semmit adni...maradjunk a Globus konzerveknél!
Ha nagyon megerőltetjük magunkat, akkor D20-asaink és T-72-eseink vannak raktáron, bár bevethetőségük kérdéses...
Amúgy a görögöknek vannak még orosz cuccaik: Tor és Osa...
Szerintem amúgy ez a háború heteken belül véget ér: már az oroszok is kezdenek visszább venni az arcukból (követeléseikből) és az ukránok is lemondanak az amúgyis irreális NATO-csatlakozási tervükről. Szóval mire bár milyen cuccot küldenénk, már vége is lesz az egésznek. (Jelen állás szerint nem is akarunk küldeni)
A @Terminator hírszolgálat már megelőzött a [Biztpol] Magyarország topikban..Mennyire erős ma a magyar haderő? - Három NATO országon ment át egy MIG nagyságú drón
Mennyire erős ma a magyar haderő? - Három NATO országon ment át egy MIG nagyságú drón
Vajon a magyar hadsereg, NATO-szövetségeseink képesek megvédeni az országot egy esetleges invázióban? A kérdés a minap Zágrábban, egy szerencsére lakatlan területen becsapódott, kelet felől érkezett repülő tárgy esetének ismeretében több mint jogos.novekedes.hu
Nem elérhető, akármi is vót ez.
passz, de már korábban is volt ott szállítás, a rabszolgatartó azt hitte, ezzel majd jobb színben leszA csehektől mi a fenének hoznák-vinnék Szombathelyen át a gépeket?Végig vihetnék Triesztig/Tatáig autopályán.
Pedig nekem működik a link.Nem elérhető, akármi is vót ez.
Nekem bejött-de nem érdemes elolvasni.Nem elérhető, akármi is vót ez.
Egyvalami érdekes azért volt benne: Hogy kőolajtartalék a szomszédokhoz képest szinte nincs nekünk (csak a tót atyafiak állnak rosszabbul, és ha az új beszerzéseink lemennek, ez még fájóbb lesz). A csehek nem szomszédaink de összehasonlítás szempontjából realisztikusabb lett volna ha ők is benne vannakNekem bejött-de nem érdemes elolvasni.
Ezért is mondom,hogy nem érdemes elolvasni.Egyvalami érdekes azért volt benne: Hogy kőolajtartalék a szomszédokhoz képest szinte nincs nekünk (csak a tót atyafiak állnak rosszabbul, és ha az új beszerzéseink lemennek, ez még fájóbb lesz). A csehek nem szomszédaink de összehasonlítás szempontjából realisztikusabb lett volna ha ők is benne vannak
További érdekesség, hogy a globalfirepower szerint Fehéroroszország csak épp egy icipicit erősebb Magyarországnál. Ausztria ugyan gyengébb kishazánknál de hatszor annyi tartalékosa van, mint nekünk,
Azért én azt a Belarusz-Magyar kiegyenlített meccset is megnéznémEzért is mondom,hogy nem érdemes elolvasni.
Ausztria gyengébb.....Ja,én meg Alain Delon vagyok.
Mit akarnak még tőlünk, hát nem adtunk eleget a védekezéshez?
Ez mi a poklot repked a fejem felett? Mit akarnak kiloni vele?
"Sikerült egy ilyen "madárkát" lencsevégre kapni . Csakis erősen a hang irányába figyelve sikerült megtalálni.Néhány nappal ezelőtt készült a fotó,de vártam a posztolással, gondolom azóta már jelentőségét vesztette,ha egyáltalán jelentős ebben az időszakban.Helyszint ,típust ,nem írok de Magyar légtérben haladt."
Sikerült egy ilyen "madárkát" lencsevégre kapni . Csakis erősen a hang irányába figyelve sikerült megtalálni.Néhány nappal ezelőtt készült a fotó,de...www.facebook.com
Block 5 reaper - írják ott, de ebből a távolságból nézve WingLoong is lehet.
"Sikerült egy ilyen "madárkát" lencsevégre kapni . Csakis erősen a hang irányába figyelve sikerült megtalálni.Néhány nappal ezelőtt készült a fotó,de vártam a posztolással, gondolom azóta már jelentőségét vesztette,ha egyáltalán jelentős ebben az időszakban.Helyszint ,típust ,nem írok de Magyar légtérben haladt."
Sikerült egy ilyen "madárkát" lencsevégre kapni . Csakis erősen a hang irányába figyelve sikerült megtalálni.Néhány nappal ezelőtt készült a fotó,de...www.facebook.com