Megertem, hogy duhito, nem is akartam leirni, de nem en kezdtem a ragalmazast. De ha mar kerdezted, pl.: a kozepkorban hol a torok, hol az osztrak oldalon harcoltatok. Aztan szovetseget kotottetek a franciakkal (ok penzeltek a Rakoczi szabadsagharcot), majd amikor megjott Bonaparte, akkor meg az osztrak oldalra alltatok. A vilaghaborukban vegig a nemet oldalon alltatok, ott nem valtottatok. Hideghaboruban ugye az orosz ellen voltatok, ami szep es jo, de amikor az oroszokat legyozte az USA a korabbi hitleri majd szovjet szovetseg utan volt lehetosegetek bebizonyitani, hogy az csak kenyszerbol volt, sosem akartatok es koszonitek szepen, hogy NATO-ba lephettetek es vegre a jo oldalra allhattok, akkor az elso dolgotok volt, hogy az USA kezebe harapjatok (pedig nem volt koteles megbocsajtani, hogy hadat uzentetek neki!) es sved (nemet szovetseges) fegyvereket kezdtetek vasarolni. Azt pedig te is tudod, hogy a fegyvervasarlas a legfontosabb jelzese egy szovetsegnek. Az USA megertette, hogy ezek szerint Magyarorszag nem a szovjetek alol felszabadult terulet, hanem a szovjetektol szerzett zsakmany. (igen, ha kicsi vagy akkor kell tudni gondolkodni a masik fejevel is). Majd ahogy Szittya irja Berlin-Torokorszag-Moszkva oldalra alltatok (ami hulyeseg, nem allhatsz egyszerre 3 oldalra), de mivel Moszkva most kiesett, akkor legyen Roma.
Termeszetesen ti nem meglevo szerzodeseket szoktatok latvanyosan felrugni mitn a romanok, de most mond meg oszinten, ezek utan ha te lennel az Olasz, az USA, a nemet vagy akarmelyik orszag elnoke, akkor mennyire lennel biztos abban, hogy megeri hosszu tavra a magyar szovetsegbe eroforrast fektetni? Igen, tudom, hogy nagyon nehez a geopolitikai helyzetetek, de akkor is.