Tarzaan, értelek én, sokszor látom a képeket, videókat, beszélek a határon lévőkkel, szolgálatot ott ellátókkal, és elkeseredést érzek én is. Maradjunk annyiban, a helyzet SZAR. Ez már tarthatatlan ami van, változtatni kell, egyértelműen a szigorítás felé. DE még EU-s tagok vagyunk. Eszetlenül NEM szabad a falnak rohannunk, mert hamar ráfaragunk! Szept. 15, jön a teljes határzár. Új Honv. miniszter van, minőségi cserének tűnik. Viktor szigorít minden fronton. Meglátjuk, mi hogy alakul 1 hét múlva. Előbb vagy utóbb durvábban fognak fellépni a határok őrzését illetően, de mivel sajnos másoknak kiszolgáltatott ország vagyunk, EGGYEZKEDNÜNK kell, ha tetszik, ha nem, és engedélyt kapni rá. Ahogy te kezelnéd, és ahogy néha hirtelen haragomban én is, úgy csak azt érnénk el, hogy marha hamar "lator ország" lennénk, onnan meg olyan dolgok történnének nagyon hamar, amit TE sem kívánhatsz a hazádnak. Szépen, OKOSAN. Csak így szabad. Magam részéről, azt várom már, amikor a NÉMETEK fognak könyörögni, hogy lépjünk fel a határon KŐ KEMÉNYEN! Ezt ész nélkül nem szabad, mert eltaposnak minket, már csak hirtelen hazapattanna az Auchan-Tesco-Spar, Merci-Audi, és be is térdelnénk a sarokba, arról nem is beszélve, hogy szeretnél látni egy rövid, mindent elsöprő "CIVILEK" által szervezett "KOSSUTH TERET" ahol mondjuk Fletót kiáltja majd ki a tömeg, közfelkiáltással??! Mert én nem...