Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="zsolti">Urak, egyet értek a jogi boncolgatással, hogy törvénysértőt gáncsolt a riptorter, analógiára JOG szerint hasonló mint ha egy tolvajt gáncsolt volna, segített a rendőröknek etc... DE, ez emberileg nagyon gáz volt, szerintem is! Irtózatosan messze vagyok a liberális gondolkodótól(mind a liberálistól, mind a mindig józanul gondolkodótól is), viszont NEM egy riporter nőnek a feladata, ha már a rendőreink sem csinálnak ilyet, hogy felrugdossa, legáncsolja a szétfutó embereket, főleg HA GYEREK van a kezében! Az is egyértelmű, hogy a magyarság megítélésének EZ a jelenet, többet ártott, nemzetközi szinten, mint az eddigi összes megjelent, félremagyarázott Orbán nyilatkozattól, egészen a legendás DIREKT SZARUL megvágott Bicskei sínekre nőt+karonülőt lerántó szír apát a rendőrök által leszedő, tényeket kifacsaró Euronews-os förmedvényig bezárólag! Szerintem HELYESEN tette az N1, hogy azonnali hatállyal elbocsátották! Ha polgárőrként van kint, az már más tészta, de akkor sem egy gyereket a kezében tartót, vagy gyereket kell felrúgni, én azt gondolom...
<blockquote rel="zsolti">Tarzaan, nyugi, egy oldalon vagyunk. Te júdásozol, gyávázol engem. Szerintem meg sem ez, sem az nem vagyok, de jogodban áll ezt gondoloni rólam. Én civilben, némi kergetőzés után, fogtam már el kis dulakodás után mint később kiderült, többszörös visszaeső rablót. Jelenleg is Magyarországot szolgálom, a legjobb tudásom szerint. Maradjunk annyiban, ez amit te csinálnál, szerintem többet ártana a hazánknak, és NEKED, valamint a családodnak is, mint amennyit használna. Természetesen a tévedés jogát fenntartom, mint mindig, de én ezt gondolom. Te egy jó magyar ember vagy, csak szerintem kicsit forrófejű-rövidlátó, s még az is lehet, hogy neked van igazad...
Ugyanakkor az az embertelenseg amit a magyar kormany eloidez a menekultekkel szemben az szegyelnivalo vilagszinten is tekintve hogy hangsulyozom a kutya se akar a menekulok kozul itt maradni, nem veszelyeztetnek minket magyarokat.
Hatályos jogszabályok szerint ha itt regisztrált akkor itt kell megvárnia a folyamat végét. Ha 3 hónap múlva nem találják itthon akkor megszüntetik a kérelmet és Magyarországon csak 1x lehet menekült kérelet beadni, vagyis automatikus a kitoloncolás....<b>Magyarország a végállomás ennek a százezernek.</b> Ez annak a következmény, hogy regisztráltuk őket. Ne tévesszen meg, hogy most még továbbmentek nyugat felé, mert néhány hónap múlva tízezrével lesznek visszaszállítva hozzánk, ahogy a német, dán, svéd és francia hatóságok feldolgozzák a kérelmeiket és kezdik visszaküldeni őket a regisztráló országba, azaz hozzánk.
<blockquote rel="blogen">...<b>Magyarország a végállomás ennek a százezernek.</b>
A probléma csak az lesz, hogy letoloncolunk Szerbiába 6-700 000 embert azok mit fognak délen művelni.
Hatályos jogszabályok szerint ha itt regisztrált akkor itt kell megvárnia a folyamat végét. Ha 3 hónap múlva nem találják itthon akkor megszüntetik a kérelmet és Magyarországon csak 1x lehet menekült kérelet beadni, vagyis automatikus a kitoloncolás.<blockquote rel="blogen">...<b>Magyarország a végállomás ennek a százezernek.</b> Ez annak a következmény, hogy regisztráltuk őket. Ne tévesszen meg, hogy most még továbbmentek nyugat felé, mert néhány hónap múlva tízezrével lesznek visszaszállítva hozzánk, ahogy a német, dán, svéd és francia hatóságok feldolgozzák a kérelmeiket és kezdik visszaküldeni őket a regisztráló országba, azaz hozzánk.
Ez az Tarzaan hideg acélt a kézbe ki a határra lődd halomra a kölyköket meg asszonyokat ha lő távba érnek, ne legyen kegyelem szegd fel az állad ha kritizálnak majd érte hisz a büszke magyar szív az acélt nem féli! Gránátot a kézbe! Aknát a földbe! Szakadjon a hús! Törjön a csont! Vér nélkül mit ér a büszkeség?
És majd ha a gonosz szomszédok beavatkoznak a szózat legyen az igaz magyar utolsó sóhaja ami elhagyja kilyukadt tüdejét, mert nem alkuszunk, nem nyugszunk de legfőképpen NEM GONDOLKOZUNK!
Ez a sok struccpolitikát folytató lator egyed pedig nem különb mint akik a határra tódulnak setét fellegeként vesszenek hát ők is!
https://www.youtube.com/watch?v=ioHtrAUazZI
<blockquote rel="omae">Ez az Tarzaan hideg acélt a kézbe ki a határra lődd halomra a kölyköket meg asszonyokat ha lő távba érnek, ne legyen kegyelem szegd fel az állad ha kritizálnak majd érte hisz a büszke magyar szív az acélt nem féli! Gránátot a kézbe! Aknát a földbe! Szakadjon a hús! Törjön a csont! Vér nélkül mit ér a büszkeség?
És majd ha a gonosz szomszédok beavatkoznak a szózat legyen az igaz magyar utolsó sóhaja ami elhagyja kilyukadt tüdejét, mert nem alkuszunk, nem nyugszunk de legfőképpen NEM GONDOLKOZUNK!
Ez a sok struccpolitikát folytató lator egyed pedig nem különb mint akik a határra tódulnak setét fellegeként vesszenek hát ők is!
kulonben gondolkodot valaki azon hogy mi lett volna ha az a par szaz menekult nem szalad osszevissza hanem mind letamadja a csajt azert hogy folrugot egy muszlimot?
hat nem vedene meg az egesz magyar honvedseg!
<b>ezt a tarzant meg nem is komentelem, ugylatszik nincs gyereke.</b>
egy oszetuzesben mindenki lehet agresziv meg birja bantani a masikat, de kevesen birnak olyankor emberek lenni es gondolkodni. Nem mindig az agreszio a legjobb megoldas.
Ez ami most tortenik egy nagy kihivas a europai emberre, de lehet nem puskaval kel mgoldani hanem azzal ami az embernek a ket fule kozot talalhato (nem levego hanem valami mas).
<b>Kulonben ha elkezdjuk bantani oket, a muszlim nep haragjat fogjuk kivaltani,</b> azokbol meg epp van eleg vilag szerte, kulonosen olyan agybaszaszot fajtabol.
en nem szeretnem ha <b>szabatkan</b> vagy <b>b</b>udapesten a vasutalomason egy dzihadista folrobantja magat egy csomo civil kozot.
<blockquote rel="tarzaan"><blockquote rel="omae">Ez az Tarzaan hideg acélt a kézbe ki a határra lődd halomra a kölyköket meg asszonyokat ha lő távba érnek, ne legyen kegyelem szegd fel az állad ha kritizálnak majd érte hisz a büszke magyar szív az acélt nem féli! Gránátot a kézbe! Aknát a földbe! Szakadjon a hús! Törjön a csont! Vér nélkül mit ér a büszkeség?
Azt is valljuk be hogy erőszakkal nem tudjuk megoldani a problémát, csak eszkalálni.
Kulonben ha elkezdjuk bantani oket, a muszlim nep haragjat fogjuk kivaltani, azokbol meg epp van eleg vilag szerte, kulonosen olyan agybaszaszot fajtabol.
en nem szeretnem ha szabatkan vagy budapesten a vasutalomason egy dzihadista folrobantja magat egy csomo civil kozot.