[BIZTPOL] Magyarország

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
2 804
11 878
113
Puzsér:
Hihetetlen, hogy mennyire nem tud leszállni Schifferről. Mennyire inkorrekt az is, hogy egy vita után annyira nem tudod elengedni a dolgot, hogy egy cikkben csakazértis mégegyszer beleordítod a világba a véleményed, mert nyilván így mégjobban igazad lesz.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 351
14 574
113
Bödőcs=Hofi? :D Muhaha

Bödőcs a nyomába sem érhet Hofinak ! Erőltetett gyűlölködő ! Nem kell Orbánt szeretni ! Eddig jó volt mert tényleg mélyen voltunk 2010-ben . A építőipar megvolt hallva és a a munkanélküliség az egekbe ! De az utóbbi 2 évben nagyon elszálltak az árak az áfa miatt ! Ausztriába 500 ft egy zacskó tészta itthon meg 1100 ft mind a kettő ugyan az márka .Szerintem orbán többet nem lesz elnök még akkor sem ha az egészsége engedi ! Most nyert utoljára.
 

Roni

Well-Known Member
2010. június 30.
15 351
14 574
113

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
9 996
10 148
113

phaidros

Well-Known Member
2014. augusztus 9.
10 762
28 962
113
Ia6e7PIPt-k.jpg


"A magyarországi újságírók kongatják a vészharangot az ukrajnai kárpátaljai térségben megkezdett nagyarányú magyar mozgósítás miatt. Az elmúlt napokban a katonai nyilvántartási és besorozási irodák szolgálatot teljesítettek nyilvános helyeken, g és háztól-házig körözéseket hajtottak végre idézéssel Beregszász városában, Nagyszőlősvárosában és Szürte faluban. A települések a szórványmagyarság kompakt lakóhelyei, amelyek aránya a helyi lakosságon belül 30-50%."

(Tisztelt modi, ha nem találod idevonatkozónak, és az ukrán topicba raknád át, kérlek inkább töröld. Köszönöm!)