Ugyebár volt egy bejegyzésed:
#55 793
Erre én válaszoltam és feltettem egy kérést:
#55 796
Valamiért nem sikerült, hoznod a tételes kimutatást. Ebből feltételezem, hogy sem a vasútépítéshez nem értesz, se a költségeket nem tudod bemutatni. Vagyis legyünk jóindulatúak semmi szakértelem, csak a jól hangzó újságcikkek alapján mondasz valamit, amely újságcikkeket bizonyos érdekkörök megrendelésére írtak.
Itt egy térkép a kínaiak elképzeléséről. Ha ez bejön, akkor azok akik a "szakértő újságírók" cikkeit fizették, szép bevételtől fognak elesni.
ujselyemut20230523 kép a következőben: Képküldés - Képfeltöltés
kepkuldes.com
Melyik lesz az a hajóscég, aki amennyiben lehetséges a 20000 km-ből megspórolhat úgy 5000 km-t, ki fogja hagyni???? Igen, tudom akik a végzettségükre azt írják "az élet iskolája" lelkesen bólogatnak, hogy ezért az 5000 km miatt nem fognak megállni és kipakolni, mert már lendületben a hajó. De, akiknek esetleg ennél komolyabb végzettsége van és az életben találkozott egy-két valós feladattal, az mind azt mondja, ha a hajóstársaságnak ebből haszna van, pillanatokon belül felejti az eddigi kikötőket, még akkor is ha a hajóskapitánynak ott állandó szeretője van.
Én úgy látom Kínának tőkéje van, beruházási kedve van, ideje van, ki fogja építeni a szükséges ellátóvonalat. Időbe telik? Igen. No és.
"USAz A (mert arra célzol) nem akadájozott meg semmilyen gázvezeték épitést."
Nagyot tévedtél. Nem az USA-ra céloztam.
A pénzek lenyúlására kéretik példákat felsorolni és utána a feljelentéseket megtenni. Két öregasszony beszélget a sarkon nem elég. Ja, hogy a gyanúsítgatáson túl már másra nem telik. Hát így jártatok.