Azzal tisztában vagy, hogy egy tüzértiszt, vagy egy harckocsizó tiszt kiképzése mennyi időbe telik?
A helikopter pilótákról már nem is beszélve!
És mennyibe, ha nincs elegendő jelentkező azonnal?
Dehogy, ezért is érveltem azzal, hogy az àtmeneti idôre és tovàbbi plusznak amíg van pénz, különítsenek el pénzt beszerzésekre polcról(roncsteleprôl).
Hiszen màra képzett, összeszokott IFV harcàszatra dandàrszinten összekovàcsolt gyalogsàg lehetne ingyen egységàrú, roncsteleprôl hozott (igen, tudom, a felújítàs pénzbe kerül) Marderrel amit
@dudi most nagyon szeretne pénzért megvenni.
Meg a harckocsizók is A5+ Leopardról ülhetnének A7+-pluszba, ami valljuk be, harmadàron kijönne ma is, làsd a húú de európaimodern görögöket.
És ez csak két tétel, aminek a modern megfelelôi évek, vagy évtized elteltével lesznek itt.
Szàzadszintû harckocsizó gyakorlatokat végezhetünk, zàszlóaljunk mosthoz még két év lesz modern technikàval hiàba könyveled.el hurràzva majd az elsôvel a képességet.
Raj szintû gyakorlatokat most fog tudni elkezdeni a nehézgyalogsàg IFV-vel, ahogy lesz mûködô.
Szóval én így néztem, nézem. Nem utólag.
Nem lett elég ember? Eddig generàciókon àt olyan életmódra és szemléletre kondícionàltàk ôket, hogy ne is legyen. Most ennek kell ellenhatàst generàlni, amit sokkal nagyobb erôt igényelne a kifejtettnél.
Mondjuk lehetett volna paràdékat szervezni, csak lefesteni sem képesek a technikàt rendesen. Lehetett volna közvetlen a néphez szólni, lehetett volna akàr véres kardot hordozni, hogy megértse a fogékony lakossàg, hogy kell a katona. Nem teszik, hanem modernkednek, akkor ez van.
Annyi idô a tisztek kiképzése, amennyi. Ha szükség van rà, akkor meg fogjàk oldani, vagy el fognak bukni.