Berakom érdekességként, bár nem tűnik megbízhatónak ez a forrás:
Magyarországra költözne egy bajor falu teljes lakossága, mert félnek a bevándorlóktól.
Jöhetnek, Borsodban van hely, garantáltan nincsenek menekültek!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Berakom érdekességként, bár nem tűnik megbízhatónak ez a forrás:
Magyarországra költözne egy bajor falu teljes lakossága, mert félnek a bevándorlóktól.
Hála Istennek Bécsben él...
https://www.youtube.com/watch?v=m1DDwviTb8s
az volt első gondolatom, hogy hajtós
<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="Panzerfaust">Lesz itt még haddelhadd, Röszkén kívül is.
http://24.hu/kozelet/2015/09/24/totalis-horvat-hatarzar-jon/
Záródik a horvát határ.
Egész egyszerűen nem értem ezeket a civakodó délszláv államokat, ahelyett, hogy összefognának velünk csak marják egymást és minket is.
A macedón határra levezényelni szerb-horvát-magyar közös határőrizetet, vagy a macedónokkal együtt a görögre és sokkal kevesebb területet sokkal hatásosabban lehetne kontroll alatt tartani. Nem egyszerűbb ? Aztán az is lehet, hogy a görögök szintén kapcsolnának.
http://www.hirado.hu/2015/09/26/gyanus-kezikonyvet-hagytak-maguk-utan-a-bevandorlok-allitja-egy-szegedi-ferfi/
<blockquote rel="sata">Hála Istennek Bécsben él...
https://www.youtube.com/watch?v=m1DDwviTb8s
fortruss.blogspot.rs
A Syrian in Europe on the Refugee Crisis and its Causes
(Samer Hussein is a Syrian living in Slovenia.)
"
...
And for all Hungarians: If you are a Jobbik member or even just a supporter, then you have absolutely no right to criticize the presence of any Syrian civilian, passing through your land. The thing is is that your political party and your beloved leader, Gabor Vona are among the facilitators of violence and terrorism in Syria.
I will now, once and for all, explain why: your party holds pan-Turanist ideology. Your leader is frequently meeting with the Turkish Grey Wolves (he even has a photo while holding the grey wolf "devil horn" sign, no kidding) who are responsible for smuggling thousands of terrorists to Syria, most recently Uyghurs.
There are over 3500 Uyghur families living in Idleb alone. With the help of the military wing of the MHP party aka Grey Wolves, thousands of people were evicted by force from their homes and taken to Turkey against their will! So, if you want to stop seeing Syrian refugees on your soil, then tell your beloved leader to stop supporting the people who export terrorism into Syria. we have an irrefutable material proof that your Grey Wolf friends are indeed smuggling and coordinating the terrorists from various Turkic and even non-turkic lands into Syria.
Since you claim to be a pro-Palestinian party that is frequently talking about the Naqba, then maybe you should also focus on the Naqba of Idleb, that is not only a more recent problem, but was also caused by your Turanic friends from Turkey.
...
"
A jobbik nagyon eltaktikázta magát. Esik is a népszerűségük rendesen. 18-ban sehol nem lesznek.
fortruss.blogspot.rs
A Syrian in Europe on the Refugee Crisis and its Causes
(Samer Hussein is a Syrian living in Slovenia.)
"
...
And for all Hungarians: If you are a Jobbik member or even just a supporter, then you have absolutely no right to criticize the presence of any Syrian civilian, passing through your land. The thing is is that your political party and your beloved leader, Gabor Vona are among the facilitators of violence and terrorism in Syria.
I will now, once and for all, explain why: your party holds pan-Turanist ideology. Your leader is frequently meeting with the Turkish Grey Wolves (he even has a photo while holding the grey wolf "devil horn" sign, no kidding) who are responsible for smuggling thousands of terrorists to Syria, most recently Uyghurs.
There are over 3500 Uyghur families living in Idleb alone. With the help of the military wing of the MHP party aka Grey Wolves, thousands of people were evicted by force from their homes and taken to Turkey against their will! So, if you want to stop seeing Syrian refugees on your soil, then tell your beloved leader to stop supporting the people who export terrorism into Syria. we have an irrefutable material proof that your Grey Wolf friends are indeed smuggling and coordinating the terrorists from various Turkic and even non-turkic lands into Syria.
Since you claim to be a pro-Palestinian party that is frequently talking about the Naqba, then maybe you should also focus on the Naqba of Idleb, that is not only a more recent problem, but was also caused by your Turanic friends from Turkey.
...
"
A jobbik nagyon eltaktikázta magát. Esik is a népszerűségük rendesen. 18-ban sehol nem lesznek.
Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.
Ez hullik vissza most a fejükre.
<blockquote rel="tarzaan">Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.
<blockquote rel="blogen"><blockquote rel="tarzaan">Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.