[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Status
Not open for further replies.

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 003
113
Hála Istennek Bécsben él...
https://www.youtube.com/watch?v=m1DDwviTb8s

Ki ez a hülye ? Műsírás, nyervákolás, bizsukkal tele, piercing, fejtetőre lökött napszemüveggel, szarországozik .. Gyalogol ötven métert és jajajajozik ..
Előszörre az volt első gondolatom, hogy hajtós, és hát a kommenteket érdemes végigolvasni hozzá, aztán ki-ki döntse el maga ... Van egy-két érdekes :)))
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 003
113
<blockquote rel="plushun"><blockquote rel="Panzerfaust">Lesz itt még haddelhadd, Röszkén kívül is.
http://24.hu/kozelet/2015/09/24/totalis-horvat-hatarzar-jon/
Záródik a horvát határ.
Egész egyszerűen nem értem ezeket a civakodó délszláv államokat, ahelyett, hogy összefognának velünk csak marják egymást és minket is.
A macedón határra levezényelni szerb-horvát-magyar közös határőrizetet, vagy a macedónokkal együtt a görögre és sokkal kevesebb területet sokkal hatásosabban lehetne kontroll alatt tartani. Nem egyszerűbb ? Aztán az is lehet, hogy a görögök szintén kapcsolnának.

Teljes mértékben igazad van! Egyszerűen nem is értem, hogy mi a francért nem lehet ebben a helyzetben kölcsönösen segíteni egymást? Ez lenne mindannyiunk érdeke. </blockquote>

Csak mások érdekeivel meg pont ellenkezik... Azokéval, akik az "oszd meg és uralkodj" eszméjét vallják és gyakorolják.

</blockquote>

Ezért kellett volna feltenni a kérdést Faymannak és Merkelnek, meg a többi eu-majomnak, konkrétan, diplomáciai úton: akarja ez a két ország, és az EU hogy a schengeni határállamok betartsák-e a szerződést, vagy pedig az összes kontinensfoglalót irányítsák hozzájuk ? Mert oda akarnak menni.
Tessék dönteni, igen vagy nem ? Ne habogjanak, hablatyoljanak fasságokat emberi jogokról, meg európai elvekről, döntsenek !
Ehhez viszont kéne az egység, amint látom, a csehek, szlovákok mellettünk, a lengyeleket el lehet felejteni, a szerbek is meggyőzhetők úgy néz az ügyben, csak a horvát vezetés viselkedik úgy mint egy posztkommunista maradvány, rajta kívül, mindenki legyen befogadó, ők nem költenek rá.
A pénz nagyon lényeges összetevő e kérdésben, hiszen látható, hogy Magyarország százmilliókat költ erre a nem várt eseményre, a szerbek hasznot húztak eddig belőle, a görögök, macedónok dettó, 50 euró egy út hajóval és még ötven Szerbián keresztül Magyarországig ..
ÉS tényleg, ha a gubáról van szó, az EU-ban nincs se szolidaritás, se barátság ...
 

honved

Well-Known Member
2010. június 2.
10 051
18 754
113
Tartom hogy az idő nekünk dolgozik.
http://hvg.hu/vilag/20150926_Menekultek__egyre_jobban_felnek_a_nemete#utm_source=hirlista&utm_medium=aggregator&utm_campaign=hvg
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 931
13 269
113
http://hvg.hu/vilag/20150926_Soha_ennyien_nem_erkeztek_meg_Horvatorsza

Soha annyian nem érkeztek még Horvátországba, mint pénteken

Rekordszámú, tízezer menedékkérő érkezett pénteken Horvátországba. Összesen már 65 ezer menekült lépett az ország területére.

A horvát sajtóban keményen támadják Zoran Milanovic horvát miniszterelnököt a zágrábi-belgrádi autópálya lezárásáért, illetve amiatt, hogy feszültséget gerjeszt Magyarországgal és Szerbiával.

A zágrábi belügyi közlemény szerint az éjszaka további 1200 bevándorló lépte át Horvátország keleti határát. A legnagyobb áradat Tovarnik, Újlak (Ilok) és Strosinac környékére érkezett, a menedékkérők egy része az opatovaci ideiglenes befogadóhelyen van, ahonnan a magyar határátkelők felé szállítják őket.

A minisztérium azzal számol, hogy a magyar határzár és a hideg, esős napok közeledtével a Törökország, illetve Görögország felől érkező menekültek várhatóan "melegebb útvonalat" választanak, Albánián és Montenegrón keresztül fognak haladni. Emiatt a déli Dubrovnik-Neretva megyében már folynak az előkészületek a menekültek befogadására, naponta három-ötezer ember érkezésére számítanak.
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 931
13 269
113
"Több német és osztrák lap is a magyar menekülthelyzettel foglalkozott szombati kommentárjában. A Die Presse szerint Orbán Viktornak sajnos igaza van, a Frankfurter Allgemeine Zeitung pedig úgy látja: a kerítés nem szép, de nem helytelen."

http://www.origo.hu/nagyvilag/20150926-ismet-orban-viktorral-van-tele-a-nemzetkozi-sajto.html
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 931
13 269
113
http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/itt-a-kapuzarasi-panik-ozonlenek-a-migransok-horvatorszagbol-hamarosan-zarul-a-hatar.79611

"Információink szerint akár már hétfőn lezárhatják a horvát-magyar határt, addigra ugyanis szinte biztosan elkészül a műszaki határzár első vonala, egyes helyeken pedig a teljes építmény is.

- Nincs tudomásom arról, hogy a lépésre mikor kerül sor, de az tény, hogy az előkészületek jól haladnak, erről pénteken magam is meggyőződtem, mikor bejártam a határvidéket - nyilatkozta hírportálunknak dr. Hargitai János, a mohácsi választókerület országgyűlési képviselője. - A műszaki zár egyes elemei már elkészültek, van ahol még csak a pengés, úgynevezett NATO-drótot feszítették ki, másutt pedig már épült a kerítés is."
 

laiki

Well-Known Member
2013. május 23.
3 931
13 269
113
http://www.hirado.hu/2015/09/26/gyanus-kezikonyvet-hagytak-maguk-utan-a-bevandorlok-allitja-egy-szegedi-ferfi/
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
http://www.hirado.hu/2015/09/26/gyanus-kezikonyvet-hagytak-maguk-utan-a-bevandorlok-allitja-egy-szegedi-ferfi/

--> törvény az idegen kormányzati és nem kormányzati finanszírozású ügynökök azonosításáról és regisztrációjáról, továbbá az ügynökök kulturális, gazdasági és politikai lobbitevékenységének szabályozásáról.
 

desertfox

Active Member
2012. szeptember 18.
1 966
10
38
<blockquote rel="sata">Hála Istennek Bécsben él...
https://www.youtube.com/watch?v=m1DDwviTb8s

Ki ez a hülye ? Műsírás, nyervákolás, bizsukkal tele, piercing, fejtetőre lökött napszemüveggel, szarországozik .. Gyalogol ötven métert és jajajajozik ..
Előszörre az volt első gondolatom, hogy hajtós, és hát a kommenteket érdemes végigolvasni hozzá, aztán ki-ki döntse el maga ... Van egy-két érdekes :)))
</blockquote>

Ilyen arat :D 3 km gyalogolt a paraszt es kesz osszeomlot benne a Magyarorszag iranti bizalom. atyaeg viszlat elvennem az utlevelet kifele menet.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 032
23 019
113
fortruss.blogspot.rs

A Syrian in Europe on the Refugee Crisis and its Causes
(Samer Hussein is a Syrian living in Slovenia.)

"
...
And for all Hungarians: If you are a Jobbik member or even just a supporter, then you have absolutely no right to criticize the presence of any Syrian civilian, passing through your land. The thing is is that your political party and your beloved leader, Gabor Vona are among the facilitators of violence and terrorism in Syria.

I will now, once and for all, explain why: your party holds pan-Turanist ideology. Your leader is frequently meeting with the Turkish Grey Wolves (he even has a photo while holding the grey wolf "devil horn" sign, no kidding) who are responsible for smuggling thousands of terrorists to Syria, most recently Uyghurs.

There are over 3500 Uyghur families living in Idleb alone. With the help of the military wing of the MHP party aka Grey Wolves, thousands of people were evicted by force from their homes and taken to Turkey against their will! So, if you want to stop seeing Syrian refugees on your soil, then tell your beloved leader to stop supporting the people who export terrorism into Syria. we have an irrefutable material proof that your Grey Wolf friends are indeed smuggling and coordinating the terrorists from various Turkic and even non-turkic lands into Syria.

Since you claim to be a pro-Palestinian party that is frequently talking about the Naqba, then maybe you should also focus on the Naqba of Idleb, that is not only a more recent problem, but was also caused by your Turanic friends from Turkey.
...
"

A jobbik nagyon eltaktikázta magát. Esik is a népszerűségük rendesen. 18-ban sehol nem lesznek.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
A Jobbik népszerűsége azert esik, mert mi is volt a politikájuk az elmúlt hónapokban? Ja, hogy nem volt, hogy láthatatlanok. A kényelmes parlamenti munka az ellenzék legnagyobb ellensége.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 991
87 635
113
fortruss.blogspot.rs

A Syrian in Europe on the Refugee Crisis and its Causes
(Samer Hussein is a Syrian living in Slovenia.)

"
...
And for all Hungarians: If you are a Jobbik member or even just a supporter, then you have absolutely no right to criticize the presence of any Syrian civilian, passing through your land. The thing is is that your political party and your beloved leader, Gabor Vona are among the facilitators of violence and terrorism in Syria.

I will now, once and for all, explain why: your party holds pan-Turanist ideology. Your leader is frequently meeting with the Turkish Grey Wolves (he even has a photo while holding the grey wolf "devil horn" sign, no kidding) who are responsible for smuggling thousands of terrorists to Syria, most recently Uyghurs.

There are over 3500 Uyghur families living in Idleb alone. With the help of the military wing of the MHP party aka Grey Wolves, thousands of people were evicted by force from their homes and taken to Turkey against their will! So, if you want to stop seeing Syrian refugees on your soil, then tell your beloved leader to stop supporting the people who export terrorism into Syria. we have an irrefutable material proof that your Grey Wolf friends are indeed smuggling and coordinating the terrorists from various Turkic and even non-turkic lands into Syria.

Since you claim to be a pro-Palestinian party that is frequently talking about the Naqba, then maybe you should also focus on the Naqba of Idleb, that is not only a more recent problem, but was also caused by your Turanic friends from Turkey.
...
"

A jobbik nagyon eltaktikázta magát. Esik is a népszerűségük rendesen. 18-ban sehol nem lesznek.

Miért? Most vannak?
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 156
15 811
113
fortruss.blogspot.rs

A Syrian in Europe on the Refugee Crisis and its Causes
(Samer Hussein is a Syrian living in Slovenia.)

"
...
And for all Hungarians: If you are a Jobbik member or even just a supporter, then you have absolutely no right to criticize the presence of any Syrian civilian, passing through your land. The thing is is that your political party and your beloved leader, Gabor Vona are among the facilitators of violence and terrorism in Syria.

I will now, once and for all, explain why: your party holds pan-Turanist ideology. Your leader is frequently meeting with the Turkish Grey Wolves (he even has a photo while holding the grey wolf "devil horn" sign, no kidding) who are responsible for smuggling thousands of terrorists to Syria, most recently Uyghurs.

There are over 3500 Uyghur families living in Idleb alone. With the help of the military wing of the MHP party aka Grey Wolves, thousands of people were evicted by force from their homes and taken to Turkey against their will! So, if you want to stop seeing Syrian refugees on your soil, then tell your beloved leader to stop supporting the people who export terrorism into Syria. we have an irrefutable material proof that your Grey Wolf friends are indeed smuggling and coordinating the terrorists from various Turkic and even non-turkic lands into Syria.

Since you claim to be a pro-Palestinian party that is frequently talking about the Naqba, then maybe you should also focus on the Naqba of Idleb, that is not only a more recent problem, but was also caused by your Turanic friends from Turkey.
...
"

A jobbik nagyon eltaktikázta magát. Esik is a népszerűségük rendesen. 18-ban sehol nem lesznek.

Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.

Ez hullik vissza most a fejükre.
 

blogen

Well-Known Member
2010. április 20.
16 584
28 230
113
Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.

Ez hullik vissza most a fejükre.

A JOBBIK szavazóinak 99%-át nem érdekli semmilyen turanizmus, 90% semmit nem is hallott a turáni testvéreinkkel való barátkozásukról. Semmi köze nincs semmilyen belpolitikai stagnálásukhoz e hobbijuknak.
 

Panzerfaust

Well-Known Member
2010. április 21.
6 145
5 003
113
A bevándorló-imádó Roberta újfent exponálta magát a körúti értelmiség szellemi mezsgyéjén:
http://www.atv.hu/videok/video-20150926-alfoldi-szemelyesen-szegyellem-magam-a-magyar-kormany-helyett

Köze nincs a valósághoz, realitásérzéke nulla.
 

formosa

Member
2015. május 18.
427
2
18
A nagy rendőri vonulás azt jelzi, hogy közeleg a déli határ teljes lezárása, mely persze rossz hír a menekülteknek. Nem csak az esővel és hideggel kell küzdeniük, hanem új kerülőutakat is keresniük kell - talán Románián keresztül.

A szögesdrót ugyan tökéletesen bevált a marhatenyésztésben, ám - mint a történelem bebizonyította - az emberek elleni alkalmazásával eddig soha semmit nem sikerült megoldani. Tehát csak 1 ritka nagy marha hiheti, hogy emberek ellen szögesdróttal bármit elérhet. A marháknak meg a maharelepen, jelen esetben pedig a diliházban van a helyük.
/Érdekes: Görögország nem telepít sokezer km szögesdrótot a tengerpartra. Helyette segítik a menekülőket, hogy minél előbb távozzanak tőlük. Talán ott a haverok nem szögesdrótból akarnak meggazdagodni./

Szerintem a nenekültkérdés sem Európában, sem a határán /Görögországban/ nem megoldható. /Szép szavakkal meg pláne nem, ugyanis akire lőnek, azon szavakkal nehéz segíteni!/
Megoldás kizárólag az IÁ területén vagy Szíriában lehetséges. Melyhez csak a jól ismert 3 dolog szükséges - mert haderővel majd minden uniós ország rendelkezik.

Ám a katonai dolgok megtárgyalását már a katonákra bíznám, mert én nem voltam katona.
Sőt remélem, hogy soha nem is leszek!!!
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
12 156
15 811
113
<blockquote rel="tarzaan">Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.

Ez hullik vissza most a fejükre.

A JOBBIK szavazóinak 99%-át nem érdekli semmilyen turanizmus, 90% semmit nem is hallott a turáni testvéreinkkel való barátkozásukról. Semmi köze nincs semmilyen belpolitikai stagnálásukhoz e hobbijuknak.</blockquote>

Persze. Ezért is volt a dolog egy ki nem kényszerített hiba.

Ahogy a fidesznél a focimánia.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
25 991
87 635
113
<blockquote rel="blogen"><blockquote rel="tarzaan">Én elég keményvonalas nemzeti radikális vagyok, de már évekkel ezelőtt is hangoztattam, hogy ez a turanizmus egy igazi méretes ***ság, az meg, hogy iszlám országokkal/népekkel haverkodnak egy hatalmas hiba.

Ez hullik vissza most a fejükre.

A JOBBIK szavazóinak 99%-át nem érdekli semmilyen turanizmus, 90% semmit nem is hallott a turáni testvéreinkkel való barátkozásukról. Semmi köze nincs semmilyen belpolitikai stagnálásukhoz e hobbijuknak.</blockquote>

Persze. Ezért is volt a dolog egy ki nem kényszerített hiba.

Ahogy a fidesznél a focimánia.
</blockquote>

http://www.origo.hu/itthon/20150926-nott-a-fidesz-es-az-mszp-melyponton-a-jobbik.html
 
Status
Not open for further replies.