Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
origo.hu
"Kérés nélkül is védené az uniós határt a Frontex
..."
Német-francia támogatás... Így ez inkább csőbehúzásnak hangzik. :/ Majd kitalálják, hogy szükségesek a schengeni határra a hotspotok és akkor már beleszólásunk sem lesz. Szvsz nem szabad belemenni.
Egy hozzászólást idéznék a cikkhez:
<i>"És mi a helyzet Magyarországgal, mi ugyanis meg akartunk és meg tudtunk felelni, és cserébe lejárató kampányt folytattak ugyanezek a tapírok, akik most feltalálták a spanyol viaszt"</i>
Na itt vált világossá, hogy miért ellenezték, hogy Magyarország megvédje a határait a migránsokkal szemben!
<b>Azért, mert ha kiderül, hogy egyedül is meg tudjuk védeni a határainkat, akkor nem kell a Frontex.</b>
<b>Kérés nélkül is védené az uniós határt a Frontex</b>
http://www.origo.hu/nagyvilag/20151206-keres-nelkul-is-vedene-az-unios-hatart-a-frontex.html
<blockquote rel="nekerdez">Jó ezeket az írásokat olvasni így államvizsga előtt. Én szerintem az egyetem gondolkodni tanít meg jobb esetben. Január-ba már okleveles vegyész leszek minden jól megy amit ma Vegyész MSc-nek neveznek képzési rendszerint.
Nyelvtudás és nyélvizsga. Jó magamnak diploma megszerzéshez mentességem van diszgráfiám miatt. De a környezetembe látom, hogy a közép fokú angol nyélvizsga megszerzése egyetemi évek alatt mekkora problémát is jelent.
De egy valamit tisztán kellene látni. Ami évről évre szembetűnőbb, hogy a közoktatás, és egyetemi oktatás között egyre nagyobb a szakadék. Fizikus PhD ismerősöm mondta jó formán elsősökkel első két hónapba átkel venni azon részeket amit 10-15 évvel ezelőtt minden első hallgató tudott viszont enélkül nem lehet, belefogni az egyetemi alapozó tárgyakba. Ez a nagy helyzet. Ez igaz a matematikára vagy kémiára is.
Két hete engem is megkeresett két elsős biológus, hogy segítsek már nekik a javító javító zh-ra felkészülni. Nem tudták azt mi a koncentráció, tömegszázalék, higgasztási sor. Pedig amit kaptam egyetemi jegyzet "szájbarágósan" miden le volt írva, hogy hogyan is kellene megcsinálni. De az egyik kis biológus közös munka közben egyből észre vette hogy egyik szóba két K helyett csak egy K volt a jegyzet.
Én esetemre vissza térve én most jelenleg alap fokot meghaladó angol nyelvtudással rendelkezek csak mivel, folyamatosan jártam magán tanárhoz heti 2 órában. Viszont jelenleg nem rendelkezek képzettséghez elvárt közép fokú nyelvtudással. Meg ítéljétek meg meg ti, hogy szerintetek egy okleveles vegyész diploma mennyire versenyképes.
Ha oktatás kérdésébe bele mentek akkor nyugodtan boncolgathatnátok szakonként a dolgot mivel sajnos TTK is vannak olyan szakok amikre a munkáltató csóválják a fejüket pl: Bionika pedig elég nehéz tárgyakból van összepakolva.
<blockquote rel="czulu"><i>"Colleen Bell, az USA budapesti nagykövete a kerítést nem bírálta, de a terroristázó kormánynak azért odaszúrt az M1-nek adott interjújában. Ezen kívül védelmi kiadások, fegyveres bűncselekmények és Soros György is szóba került."</i>
Colleen Bell: „A migránsok nem terroristák"
Nem értem ezt az állandó ameriak nagykovet ezt mond azt mond hisztériát a sajtóban. Mint, ha o irányítaná Mo-got, nevetséges ez a megfelelési vágy ....Máshol le xarják mit mond egy amerikai nagykovet. Még egy országot irányít egy ameriki nagykovet az pedig Ukrajna.
<blockquote rel="boki">Nem értem ezt az állandó ameriak nagykovet ezt mond azt mond hisztériát a sajtóban. Mint, ha o irányítaná Mo-got, nevetséges ez a megfelelési vágy ....Máshol le xarják mit mond egy amerikai nagykovet. Még egy országot irányít egy ameriki nagykovet az pedig Ukrajna.
<blockquote rel="boki">Nem értem ezt az állandó ameriak nagykovet ezt mond azt mond hisztériát a sajtóban. Mint, ha o irányítaná Mo-got, nevetséges ez a megfelelési vágy ....Máshol le xarják mit mond egy amerikai nagykovet. Még egy országot irányít egy ameriki nagykovet az pedig Ukrajna.
"Fogyatkozik a magyar, de..."
http://www.lechnerkozpont.hu/fogyatkozik-a-magyar-de
<blockquote rel="phaidros">"Fogyatkozik a magyar, de..."
http://www.lechnerkozpont.hu/fogyatkozik-a-magyar-de
Valami zavart érzek az erőben :
Hivatalos találkozót kezdeményez Colleen Bell amerikai nagykövettel Vona Gábor – tudta meg a Magyar Nemzet a Jobbik elnökétől.
http://mno.hu/politika/amerika-fele-is-nyitna-vona-gabor-1318195