Az a baj,hogy már megint eljutottunk Kárpátalja visszavételéhez...
Fent nem hiszem, hogy tárgyalnának róla.
Én is szeretném, hogy Kárpátalja visszatérjen, de nem föderációként, hanem a ruszinok kapjanak kultúrális autonómiát.
Az igazi esélyünk akkor lett volna, mikor a SZU szétesett.. akkor kellett volna megpróbálni, visszaszerezni a területet, mint anno Sopronnál volt.
Ez mellett mindenki tudja, hogy mikor elkezdődött a balhé + Krímnél is lett volna esély.. csak kérdés, hogy megérte-e volna bepróbálkozni.. de valószínű, hogy NEM.
Jelen esetben szintén nem lehet, hiszen Vitya PR része most dolgozik, el kell adni őt Európa jelenlegi legsikeresebb vezetőjének. Itthon is az emberek érzik, a változást, tény, hogy nincsenek bevándorlók (ami egy nagyon jó dolog), aztán most a terroristák után felértékelődött, itthon előadja, hogy szembe megy az EU-val.. közben meg nem is annyira... itthon is kirakatja a katonai rendészeket is AMD-vel pl a Kelenföldi pályaudvarra, azt láttatja, hogy biztonságban vagyunk, ha a migránsok csinálnak valamit, akkor ha van rá mód, bemutatják, hogy rendőrök milyen jogszerűen és sikeresen lépnek fel. Közben szétlopják az országot, uram-bátyám viszony épül és mikor az embereknek kezd tele lenni a legnemesebb testrészük, akkor jön a Balaton fejlesztés, mert óó milyen jó lesz majd nyáron, meg jön a Honvédség megerősítése, felvetül "véletlen" a sorkatonaság, sokan megijednek, erre majd OV kijelenti, hogy nem lesz itt semmi ilyesmi. Kint meg mutatja, hogy ohhó Magyarország megoldotta, meg hogyan kéne a többi országnak cselekednie..
Mondjuk hálaistennek nem egy "nyugat-bérenc", a saját körét erősíti.. (sokan ezt tennék..) Magyarország azért elkezdett felértékelődni...
Mindig mindenki felé dobja a csontot, eléggé pofátlan, kétszínű .. de legalább a PR-ja jó...
(Nem a rendszert, meg a világot akarom megváltani, de szerintem ők sem azok a politikus akikre én büszke tudnék lenni...)