<blockquote rel="Fennek">Konkrétan 1 éve emberhiánnyal küzdünk.
6db üres szék van a környékemen
Hát ha nincs megfizetve a munka és rosszak a körülmények....
Addig vigyél plüssöket és ültesd őket a székekre... </blockquote>
Nálunk is lehetne plüss.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
<blockquote rel="Fennek">Konkrétan 1 éve emberhiánnyal küzdünk.
6db üres szék van a környékemen
<blockquote>A térképen 0.818 az indexünk vagyis a 2015-ös 0.828 adat alapján fejlődtünk.
misinator
Az egészségügyben tényleg nem túl rózsás a helyzet, de már volt erről egy összeesküvés elméletem, hogy a nyugdíjasok létszámát a legjobban a rossz egészségügyi ellátással lehet csökkenteni.
A legnagyobb állami kiadás a nyugdíj...
"Akkor NE kampányolj, pláne külfödről ne, mert ott nem fogod érzékelni a fityiszes rabló valóságot!"
Az, ha leírok néhány gazdasági adatot, már kampánynak számít? Igen, külföldi vagyok (egész pontosan a magyar határtól 10 km-re lakom), de magyar vagyok, ezért ha akarod ha nem, nekem számít, hogy mi történik Magyarországon.
Ki gondolhatja, hogy a kerítés őrzès nélkül müködhet? Még Izraelben is folyamatosan őrzik.
Itt egy aljas nő.
http://nepszava.hu/cikk/1086572-jeneya-menekultugy-miatt-csakis-szegyenkezhetunk/
Bakker mindjárt én is az leszek, anyai nagyapám Nagyváradtól délre, Gyapjún született. Ma Románia.
Tisztelt blitzkrieg!
Te írtad, hogy: "Félreértés ne essék, nem akarok kampányolni a FIDESZ mellett" - majd kampányoltál. Én csak erre reagáltam.
Amúgy meg elegem van abból a hazug politikai maketingből, melyben: Ami siker, az az én sikerem /még akkor is, ha semmit sem tettem érte/, a kudarcokért viszont csak és kizárólag az előző vezetés okolható!!!
Abban meg ne reménykedj, hogy "sokáig ők maradnak hatalmon", mert a választóknak elege lesz a Felcsút központú unortodox rablógazdaságból, melyért még az unokáink is fizetni fognak. /Pl a stadionépítésre kidobott milliárdokat soha senki nem fogja viszontlátni, de a fenntartási költségeket mindenki fizetni fogja. Ilyen 1 sikeres fityiszes beruházás!/