http://hirtv.hu/ahirtvhirei/jobbik-orban-elarulta-a-betelepitesi-kvota-elleni-kuzdelmet-1329722
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lehet túl sok "helyi zozó" lenne elfogva, hogy lopta a veteményest, barna és csak rabol, aztan kiderül, hogy miskolctapolcai menekült.<blockquote rel="blogen"> és az állam még fizet is mondjuk ötezer Forint vérdíjat minden elfogott bűnözőért,.
Lehet túl sok "helyi zozó" lenne elfogva, hogy lopta a veteményest, barna és csak rabol, aztan kiderül, hogy miskolctapolcai menekült.
"Orbán Viktor egy igazi úriember!
Én nem. Ha én veszek részt az EU-török tárgyalásokon és meghallom a brüsszeliták mestertervét, ami állítólag a migráció megállítására szolgál, keresek egy vastagabb botot és agyonverem az összest."
http://tutiblog.com/orban-viktor-egy-igazi-uriember/
Nos, én anno, 1979-80-ban határőr voltam, ma már nem titok, a Soproni Kerületben és nagyobb részt a Pécsi Kerületben. Simán el tudnánk látni a határőrizetet most is. Sőt.... A helyismeretünk a helyiekével egyenértékű, blükivel, lóval, egy szál AK-val megoldanánk...... Ja és lehetne visszahozni a H-63-ast.. Primitív mivolta ellenére jól jelezte, merre járnak akiknek nem kéne ott lenni.....
index.hu/gazdasag/2016/03/08/munkaerohiany_van_magyarorszagon_amig_ennyi_a_fizetes_nem_is_lesz_nagy_valtozas/
"Dalányi László, a cég magyar irodájának ügyvezetője szerint a munkaadóknak elhúzódó szakemberhiánnyal kell szembenézniük, az alacsony munkabérek miatt nem is lesz könnyű dolguk."
Egyre többet írnak a kicsi fizetések miatti munkaerőhiányról. Lassan csak beindul már valami.