Volt hiszti pedig, csak nem durvult el. Mikor bevezették az adójóváírásos rendszert, a régi, gyerekek után progresszívan növekvő családi pótlék helyett, dobálták egy kicsit magukat, csak ez már jó pár éve volt, és nagy vihart nem zavart. Simán elhiszem amit írsz egyébként, ha belegondolsz, ma is 4-5 gyerek után azért jön annyi CSP, hogy el lehet bulizni belőle egy pár napot, csak régen meg annyit kaptak, hogy 42' es lapostévét lehetett belőle venni, minden hónapban, az összes juttatásból, amit megkaptak puszira csak és kizárólag mondjuk az 5 gyerek jogán, főleg ha sikerült egy-kettőt bármilyen fogyatékkal a világra hozni...
Ez az egyik jó dolog, amin változtatott a jelenlegi kormány. Aztán mondok mást, bár ezt is mondtam már: SAJÁT fülemmel hallottam, szememmel láttam egy küzdősport edzésen, ahol két csúnya - rosszarcú tetovált cigányember azon sopánkodott az öltőzőben, mikor lejöttek megnézni az edzést, hogy "jááááj devla, ez a három csapás vazze ez nagyon szar TESA, mer' most csinálsz egy kis garázdaságot, asztán összejön a 3, és megrohadsz bent guggova' tesa! Nagyon figyeni kő má tesa! Jáááj, há' nem jó ez így tesa!" Na ott mosolyodtam egyet, és mondtam magamban, hogy nekem akkor ettől több pozitív visszacsatolás szerintem nem is kell... Ez a dolog is odaver ám nekik jó sok helyen, 3 pofozkodás/rablás, azt utána jön a 3 csapás alkalmazása.
ÉN az ördögre is szavaznék, csak tegyen rendet az országban, szigorítsa a BTK-t, csináljon jó családpolitikát, ami a MAGAMFAJTÁT segíti a szaporodásban(lehet felőlem cigány-zsidó-tót bárki, csak dolgozzon tisztességgel, és adózzon!), valamint NE terelje rá az ORSZÁGOMAT, NÉPEMET a vágóhídra, külpolitikai vonalon.
Nincsenek nagy igényeim. MÁR nincsenek, tudom hogy lopni fog mind, ahogy eddig is lopott, meg saját haveri körnek tolják ki a zsíros projecteket...
HA a Jobbik hitelesen ettől többet ígér majd, mint amit a Fidesz elért, akkor fogok rájuk szavazni, egyelőre dönteni nem tudok, de ahogy írtam figyelek. Mindenképpen jobb ez az eddigi eltelt pár év narancsban, mint az előtte lévő balliberális szaporításos, nyugat valagába önmagunktól vállig benyalós, idegenszívű és mindenre legyintős "de hát ez az öregezés csak diákcsíny vót' szerecsenmosdatós rémálom.