Április elsején meg majd benyögik, hogy csak bolondok napja van, nincs nyitás még....Tibi Atya megpiszkálta a töküket a vendéglátósokkal és el kell kezdeni a látszatintézkedéseket (főleg úgy hogy 2 sorral feljebb írja az április 1-et)
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Április elsején meg majd benyögik, hogy csak bolondok napja van, nincs nyitás még....Tibi Atya megpiszkálta a töküket a vendéglátósokkal és el kell kezdeni a látszatintézkedéseket (főleg úgy hogy 2 sorral feljebb írja az április 1-et)
Es de, feleltuk. Azert volt a mienk messze-messze a legvidamabb barakk. En jartam a DDRben, Bulgariaban, Csehszlovakiaban, Romaniaban stb, mindenhol, de kozben (szerencsesen) Nyugaton is, messze nalunk meg a jugoknal volt leginkabb nyugatiaa az elet.
Konkretan a 80-as evek kozepen pl egeszet tekintve Spanyolorszag semmivel nem volt elorebb nalunk, a tengerparti reszek meg Madrid szinvonalas volt, de nem volt fenyevekre mondjuk Siofoktol vagy Tihanytol, csak jobb minőségű volt a vendeglatas, minden. Beljebb viszont vegtelenul szegeny volt, az infra kozepkori, lekoszlott volt stb.
Naja, Franco csak 75-ben halt meg, addig nemigen volt semmi, 86-ban vettek csak be oket a Kozos Piacba, Portugalival egyutt, ami meg meg naluk is csorobb volt (ott nem jartam anno.) Utana megindult a toke es 90 korul mar alig ismertem ra a spanyolokra - na, akkor mar tudtam, hogy nekunk is a Kozos Piacban a helyunk...
Total fogalmad nincs az egészről.
Egyrészt egy Soros György nevű illető teljes mellszelesseggel hirdette, hogy engedjek el az összes tartozasunk, meg a rendszerváltás környékén, a primitív parazita bankarok meg kirohogtek, a britek szabalyosan gunyolodtak rajta (nem sokkal később már nem, amikor a hulladék, magasan tularazott fontjuk osszedolt a satornaba es Soros, nagyon helyesen, szazmilliokat keresett rajtuk.)
Öhm, és akár csak ez a kettő ugyanaz? Hiszen még a szent könyvük is csak csatolmány egymás szempontjából. Semmi közül egymáshoz, csak a kereszténnyé lett népek a teremtéstörténeteiket és az őstörténetük, hőseik, meséik feladásával lecserélték a viselkedésminták legitimációját egy másik nép őstörténeti legitimációjára, aztán nagy szünet, jön az újszövi és Jézus, ahol az egyik oldal velőből gyűlöli a másik oldal ezzel kapcsolatos álláspontját és fordítva, de most úgy csinálnak, mintha mindenki ugyanúgy lenne ezzel kapcsolatban. Már nyilatkozatokban összemosva, miközben pontosan ugyanaz az elválás és eltérés van ebben. Ez egy baromság. Már ilyen szinten is.A zsidó-keresztény az az erkölcsi világnézetet jelenti (ami a vallásiból ered). Erkölcs errefele zsidó-kerestény, jog meg római alapokon nyugszik. Máshol mások.
El ne kezd könyörgöm, elég volt ezeket végigolvasni már Deus Mauss-al folytatott vitáid során. A társadalomtudomány az európai és angolszász kultúrkört zsidó-keresztény kultúrkörnek nevezi. End of Story...Öhm, és akár csak ez a kettő ugyanaz? Hiszen még a szent könyvük is csak csatolmány egymás szempontjából. Semmi közül egymáshoz, csak a kereszténnyé lett népek a teremtéstörténeteiket és az őstörténetük, hőseik, meséik feladásával lecserélték a viselkedésminták legitimációját egy másik nép őstörténeti legitimációjára, aztán nagy szünet, jön az újszövi és Jézus, ahol az egyik oldal velőből gyűlöli a másik oldal ezzel kapcsolatos álláspontját és fordítva, de most úgy csinálnak, mintha mindenki ugyanúgy lenne ezzel kapcsolatban. Már nyilatkozatokban összemosva, miközben pontosan ugyanaz az elválás és eltérés van ebben. Ez egy baromság. Már ilyen szinten is.
Aztán az erkölcs. Lássuk a biblikus vallási eredetű erkölcsöt. Ószövetség: csalás, tömeggyilkosság, népírtás, hatalomátvétel és titkosszolgálati eszközök bevetése, megint népírtás, népek rabszolgasorbataszítása, kifosztás, rablás, szexrabszolgaságra kényszerítés, mindezt faji alapon. Ezt követi a keresztény világ? Mármint erkölcsi alapnak? Vagy állandóan ennek az ellentétről hablatyol, mer' Jézus? Újszövetség: az előzőek teljes elutasítása, új alapokra helyezés, faji ideológia elvetése, közös hit, blablabla, na ezt nem tekintik magukra kötelezőnek az 'idősebb tesvérek' Szóval nem, még csak feltételesen sem érintkezik a zsidó-keresztény erkölcs két ága egymással igazán. Nevetséges az összemosás.
Van egy törikönyv benne, amit az egyik vonatkoztat magára és a fajtikra, meg van egy másik része ami elítéli ezt és vonatkoztatja magára és az elvtársaira. De mindkettő fogcsikorgatva igyekszik eltaposni a helyi originál 'pogány' múlt minden szikráját, ami a helyi önazonosság alapja lehetne. Na ebben egyeznek, lehet ez a zsidó-keresztény kultúra alapja. Amúgy rakás baromság.
A társadalomtudósokra kilövési engedélyt adnék erre hivatkozva.... Ez egy mesterséges baromság.El ne kezd könyörgöm, elég volt ezeket végigolvasni már Deus Mauss-al folytatott vitáid során. A társadalomtudomány az európai és angolszász kultúrkört zsidó-keresztény kultúrkörnek nevezi. End of Story...
Egészségedre.A társadalomtudósokra kilövési engedélyt adnék erre hivatkozva.... Ez egy mesterséges baromság.
Kar, hogy ennek a fele sem igaz.
Egyrészt kozismerten nem igy tortent Kadar "levaltasa" (és ha nem is élt akkor a szerző, azért joparunk már élt, de amúgy is jol dokumentalt), másrészt ez a joember komplett kihagyta az IMF-sztorit, pedig hatSchwarz[\s] Fekete János konkrétan azzal kerulte el az allamcsodot, nem véletlenül ment bele végül Kádár, ez egy okoskodo, igazi kaotikus-feluletes okorseg.
Egy országot, és annak vezetését a legkülönfélébb, és legváltozatosabb módon lehet nyomás alá helyezni, szándékától eltántorítani!Nem, ne hagyjuk. Te itt gyakorlatilag nonstop legbol kapott hulyesegeket terjesztesz, nagyban hozzajarulva az agyalagyult, tudatlan okorsegek terjedesehez. Altalaban Amerikarol meg mas orszagokrol nyomod, az ilyen kamuhireid szorakoztatoak, nem erdekel kulonosebben.
Most viszont feleslegesen uszitgatsz az elmeroggyant, totalis kamu hulyesegeiddel. Nem, ne hagyjuk: citalj barmilyen bizonyitekot erre.
Tessek, varjuk.
De tudjuk: az iskolazatlan-tudatlan marhasagodat terjeszted megint.
A valosagban Antall Jozsef termeszetes korulmenyek kozott, gyogyithatatlan nyirokmirigy-rakban halt meg, fejezd be a rosszindulatu, primitiv (raadasul kegyeletserto) pletykat.
En jol emlekszem a mediahaborura, akkortajt leptem le. Pl a mediatorvenybe probalt valamifele egyensulyt belekenyszeriteni, de annak semmi koze nem volt a gazdasaghoz, raadasul semmilyen torvenybe nem is tudott es nem is folyt bele, gazdasagit meg vissza sem kuldott normakontrollra.
Magyar Nemzet, 2015. június 18. (csütörtök)Nem, ne hagyjuk. Te itt gyakorlatilag nonstop legbol kapott hulyesegeket terjesztesz, nagyban hozzajarulva az agyalagyult, tudatlan okorsegek terjedesehez. Altalaban Amerikarol meg mas orszagokrol nyomod, az ilyen kamuhireid szorakoztatoak, nem erdekel kulonosebben.
Most viszont feleslegesen uszitgatsz az elmeroggyant, totalis kamu hulyesegeiddel. Nem, ne hagyjuk: citalj barmilyen bizonyitekot erre.
Tessek, varjuk.
De tudjuk: az iskolazatlan-tudatlan marhasagodat terjeszted megint.
A valosagban Antall Jozsef termeszetes korulmenyek kozott, gyogyithatatlan nyirokmirigy-rakban halt meg, fejezd be a rosszindulatu, primitiv (raadasul kegyeletserto) pletykat.
En jol emlekszem a mediahaborura, akkortajt leptem le. Pl a mediatorvenybe probalt valamifele egyensulyt belekenyszeriteni, de annak semmi koze nem volt a gazdasaghoz, raadasul semmilyen torvenybe nem is tudott es nem is folyt bele, gazdasagit meg vissza sem kuldott normakontrollra.
Helyette töltsd majd ki úgy, amit szeretnél, hogy történjen veled/neked!Akcióterv!!!
Február közepén tervezünk online konzultációt a nyitás kérdéséről!
Ez aztán valami kérem!
Nem tudom sírjak vagy nevessek.
Kettő könyvét is megvettem, de még nem kezdtem el elolvasni...A témát feldolgozó könyv bemutatója:
Egyébként szerintem nem kell nagy képzelőerő ahhoz, hogy leszögezzük, március 15-étől valamilyen formában nyitni kell. Politikailag is okos húzás lenne kihúzni a szőnyeget ezzel azok talpa alól, akik a márciusi ifjakra hivatkozva lovagolnák meg az ünnepet valamilyen "népfelkelésféle" meghirdetésével erre a napra! (Ha csak valamilyen irgalmatlan sarkvidéki zimankót nem kapunk azokra a hetekre, akkor ez reális forgatókönyv szerintem. Akármilyenek is lesznek a fertőzöttségi mutatók...)Akcióterv!!!
Ez aztán valami kérem!
Akcióterv!!!
Ez aztán valami kérem!
Kurvajó! Megint elmegy majd egy messziről is jól látható összeg erre.
OnlineKurvajó! Megint elmegy majd egy messziről is jól látható összeg erre.
Ehhez konzultálni kell! Csak tudnám mi a fészkes fenéért fizetjük a politikusokat, ha képtelenek dönteni!