Ez nagyon lazán kapcsolódik csak, de egy érdekesség, hogy az ország Nagyboldogasszonynak lett felajánlva (nem Jehovának vagy épp Jézusnak), a korona “szuverenitásának forrása” ide vezetődik vissza, ezért lett Magyarország a kereszténységben Regnum Marianum. Bétéduplavé a Vatikán konkrétan nem tartja szentnek a magyar koronát.
Nagyon szívesen.
Közben radírozva lett a válaszod,amire válaszolni akartam.
Az a baj,hogy azt gondolják sokan,hogy a kereszténységnek van bármi pozitív hozadéka számunkra,vagy,hogy ez mekkora cukiság nekünk,meg,hogy mekkora megváltás volt nekünk a mi pityunk,amikor bevitte a népet oda.
Kifogásoltad,ha jól emlékszem,hogy rébuszokban beszélek,meg ilyenek,ja,hogy nincs párbeszéd.
Jelzem,rex annó itt csapkodta magát földhöz,anélkül,hogy egyszer kinyitotta volna a bibliát,olyan magaslatokból beszélt,mintha ő attól különb lenne,hogy oda tartozónak tartja magát,többször mondtam neki,hogy olvasson bele a könyvbe,nem tette,többször csitítottam,idéztem neki a könyvükből,de cak fújta a magáét.
A másik srác,aki félig Lengyel,sajnos nem emlékszem a nickjére,miután idéztem a könyvükből,már fizikai erőszakkal fenyegetett,meg,hogy szerencsém,hogy nem lo-ban vagyunk,mert ot már megkerestek volna a haverjaival,és irgum,burgum.
Neki is többször mondtam,hogy olvasson bele a könyvbe,nem tette.
Pedig jó lenne.
Asszem átviszem a sztyeppei civilizációs topikba a dolgot,előrebocsájtom,hogy senkit sem akarok sértegetni,eddig sem tettem,csak értelmes párbeszédre vagyok nyitott,mint eddig is.
Megígértem,hogy elmagyarázom a létsíkokat,meg,hogy miért a kereszténység a legjobb ötlete ördög atyának,azt is,hogy hogyan fögg össze a kereszténység a sexuális devianciák elterjesztésével(abszolút semmi köze a pár meleg,vagy pedó tisztségviselőknek,hozzá,teljesen más,sokkal,sokkal mocskosabb,és tudatos módon teszi),ha van rá igény,elmoindom mi történik kereszteléskor(nem fog tetszeni,nagyon nem),meg az ezek megértéséhez szükséges alapismereteket.
Ha kihagytam valamit majd szóltok.
Többször jeleztem,hogy amikor a kereszténységről beszélek,akkor nem a híveket minősítem,mindig megelőlegeztem nekik,hogy ők jóhiszeműen mennek oda,és hiszik azt,amit,csak mint intézményről fogalmazok meg kritikát,mindenki abban hisz,amiben akar,azt az istent élteti,amelyiket akarja.
Ha van rá igény.