Ez a te privát véleményed, hogy mit gondolsz a vallásról a Bibliáról meg Jézusról. Válaszoltam a kérdésedre, amit elmondtam az van leírva az Újszövetségben. Tetszik vagy sem az egész házasság mint intézmény a vallásból jön... és a leírtak miatt házasodunk. Egy pár milliárd ember ebben hisz. Elhiszem, hogy ez egyeseknek nevetséges, vagy maga a házasság valami privilégiumnak tűnik, de a valóságban aki tisztában van a keresztény hittel azért veszi el azt a nőt akit szeret mert ő a másik fele, és Isten előtt fogad hűséget tudod jóban rosszban örökre meg ilyen faszségok, a szentlélek előtt Isten összeköti őket és az örökre az tényleg örökre szól, az a két lélek ott össze van kötve. Ha olvastad a Bibliát emlékezned kéne arra amit most neked leírtam... egy pár milliárd ember ebben hisz tetszik vagy sem. Köze nincs örökléshez meg ilyen hülyeségekhez.. és ezért is sértő, hogy olyan emberek akik erről semmit nem tudnak magyaráznak össze vissza a házasságról. Én tőlem te egy csirkének is fogadhatsz örök hűséget ha akarsz, csak nem próbáld nekem beadni, hogy az házasság mert köze nincs ahhoz ami köztem meg a feleségem között van, és ne degradáld le légyszíves az én házasságom ha megkérhetlek.