Tehat azt mondod, hogy nem elsosorban megallitani akarja a magyar kormany az iszlamista invaziot, hanem inkabb "kontrolalni"? Tehat, hogy kontrolalt korulmenyek kozott jussanak Nemetorszagba, hogy az idovel iszlamista allam legyen, mert talan ugy gondoljak, hogy egy iszlamista Nemetorszag nem jo, de meg mindig jobb mint egy ateista-liberalis mostani Nemetorszag? Mondjuk ebben lehet valami. Ezert veditek puha modszerekkel a hatart, mert ez igy inkabb belso biztonsagi kerdes akkor, nem kulso. Ha a nyugat iszlamista lesz akkor biztos nem lesz BLM, LGBTQ, gender, ...
Es ezt nyilvan a nemetek is tudjak, ezert nem fizetnek nektek, mert a liberalisaik igy is megkapjak az iszlamistakat, akiket epp ok akarnak, minek fizessenek akkor, ha ingyen is megkapjak. Viszont ezen logika menten akkor fizetnenek, ha tenyleg lezarnatok (sereg) a deli hatart. Mindegy, meglatjuk mi lesz, ami biztos, hogy EU mar nem sokaig lesz.
Legalabb ebben egy oldalon vagyunk (a jelenlegi Nemetorszag ellen). De akkor meg nem ertem, hogy miert nemet fegyvereket vesztek. Vagy azt hiszitek, hogy majd minden nemet fegyvert egyedul legyartotok, mint a Lynx-et? Nem hiszem, hogy menni fog. Azt megertenem, hogy Nemetorszag ellen jatszotok, hisz nyilvan az ellenfeletek, tehat jo otlet a nemet liberalisokat segiteni abban, hogy szetverjek a jelenlegi nemet allamot. De akkor miert a nemetekkel szovetkeztek katonai teren? Szerintem nincs orszag aki meg tudna titeket erteni... ugy tunik nekem sem megy, pedig majdnem a fel eletemet Budapesten toltottem.
Orbán nagy stratégiának tűnik, de valójában nem az, nem képes stratégia távlatokban gondolkodni.
Valójában csak okosabb, mint az ellenzéke, de baromira nem akkora kaliberű politikus, mint sokan gondolják.
Azért a németekkel fegyverkezünk, mert akkor amikor a szerződést megkötötték ez tűnt épp a legjobb ötletnek.