@hiryu jó hogy még Te itt vagy nekünk okosnak, vagy okoskodnak ??már nem is tudom ...
![]()
Ne bántsuk, legyen ő csak Okoska...

@hiryu jó hogy még Te itt vagy nekünk okosnak, vagy okoskodnak ??már nem is tudom ...
![]()

![]()
)) egy kis off-ként
))
Corvé quartier (franciások kijavítanak)
Miért a kettős mérce uraim. Én is ugyan úgy viselkednék ha abba bársonyszékbe ülnék, aki meg az ellenkezőjét állítja vagy hazudik vagy buta.@python neked is addig van bajod a korrupcióval ameddig kimaradsz belőle , utána már nincs , igaz ?Miért a kettős mérce uraim. Én is ugyan úgy viselkednék ha abba bársonyszékbe ülnék, aki meg az ellenkezőjét állítja vagy hazudik vagy buta.

<blockquote rel="desertfox">@python neked is addig van bajod a korrupcióval ameddig kimaradsz belőle , utána már nincs , igaz ?Miért a kettős mérce uraim. Én is ugyan úgy viselkednék ha abba bársonyszékbe ülnék, aki meg az ellenkezőjét állítja vagy hazudik vagnki y buta.
</blockquote>Ez eléggé megalázó volt....
https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=juFxBhDSK9s
Ez eléggé megalázó volt....
<blockquote rel="boki">Ez eléggé megalázó volt....
Kár hogy nem idézed a forúmozókat aki annyira szabad szelleműek hogy fogalmuk sincs a diplomácia protokolról és szerintük ez rendjén van mivel közölük való tette.
Miközben valószínűleg oroszoknál, ázsiába vagy sok egyszerű európai értetlenkedik. Mivel ilyen szinten a látszolgos fizikai agresszió is érthetetlen.
+ tarkóra egy tacsni neked is)A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..