Hamvába hullt gondolatkísérlet, Ungvárynál szinte természetes.Az. Írja is, hogy gondolatkísérlet.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hamvába hullt gondolatkísérlet, Ungvárynál szinte természetes.Az. Írja is, hogy gondolatkísérlet.
Talán Top Gun, azt vettem amig megnem szünt. Merthogy újságban olvastam én is.Valamelyik Top Gun/Aranysasban is benne van.
Pressmann baráti köre.Az a magyar állampolgár, aki Magyarország függetlenségének, területi épségének vagy alkotmányos rendjének megsértése céljából külföldi kormánnyal vagy külföldi szervezettel kapcsolatot vesz fel vagy tart fenn,
lefordíthatnád nekem is.Ah akkor értem, mire gondolsz.
Próbálom megfejteni, hogy ezt te írtad vagy idézet. Ha te, állj le a drogokkal! Ha nem te, akkor jó nagy idióta farok aki írta.Orbán Balázst már tényleg csak egy pici lépés választja el attól, hogy ezt a bűncselekményt, pontosabban a hűtlenség minősített esetét elkövesse. Nevezetesen az, hogy ezt az ötletét közvetlenül az Oroszországi Föderáció valamelyik diplomatájával ossza meg. Minősített esetről van szó, hiszen a cselekmény jogszerűen gyakorolt állami szolgálatával visszaélve történik.
Szerintem annyi, hogy a mindkét oldal által, jelenleg pörgetett narratívák igazából elfedik a valós fenyegetettségeket.lefordíthatnád nekem is.
Azért itt eléggé összekevered a dolgokat.Nagyapám kiskoromban sokat mesélt, 38-45-ben volt katona, kisebb megszakításokkal. Alap gondolata az volt, magyar ember nem muszka barát, hanem muszka vadász. Mindig az angolokat várta, de nem érte meg a rendszerváltást sajnos.
Ami a mait illeti. Minden országnak megvan a maga ............., Orbán Balázs is elmegy ebben a kategóriában.
Meg azok is ,akik ezekben a vészterhes időkben, ostoba módon az oroszok sikeréért szurkolnak. Az oroszokhoz járkálnak, mindenféle indokkal ,majd szakértőként adják magukat különböző médiafelületeken, orosz propagandát hirdetve a széles társadalomnak. Nem szívem csücske az ukránok, de harcoljanak ameddig csak bírnak.
Mert ha az orosz megjelenik a Kárpátokban, akkor Orbán Balázs már futhat is megkérdezni, mit kérnek tőlünk, mit adjuk át önként és dalolva. Mert nekünk minek is bármi, hisz gyáva népnek nincs hazája.
Miközben a honvédelmi törvényben ott van, hogy a haza védelme minden magyar állampolgár kötelessége. A katonai esküben pedig talán ma is ott van, hogy életem árán is megvédem...
Biztonságpolitikánál maradva, képzeljétek el, a román gondolkodást, hogy országuk nyugati határa Tisza. Ma este már tudják mi a magyar kormányfő politikai igazgatójának véleménye, ha egy külső ellenség megtámadja Magyarországot. Micsoda kísértés, eljönni a Tiszáig nekik, hisz mi nem védekeznénk, mert úgy élve maradunk talán, meg különben is béke, meg békekötés a győztes feltételei szerint.
Ugye, miféle üzenet is volt ez ma a felső körből ?
Épp pár nappal az aradi vértanúk napja előtt, pár héttel október 23 előtt.
Nem írok jelzőket, mert örökre ki leszek innen tiltva.
Na erről beszélek. Orosz szemüveg önálló magyar gondolkodás helyett ami a valódi fenyegetettségünkre koncentrál.
Nincs arra reális esély jelenleg, hogy az oroszokkal (mindegy, hogy ellenséges, semleges vagy baráti felállásról szól a forgatóköny) érintkezzünk.
Ne hazudj már ember. Vannak itt jurgenek meg bokik per kopf 50 ezer poszttal (a kisebb accountokról nem is beszélve) akik főmunkaidőben ontják a propit és minden egyes nap mániákusan és bizonyíthatóan hazudoznak. Ne próbálj már meg engem vagy mást ezekkel összemosni.Te (meg még egy pár) dettó ugyanaz vagy csak ellenkező előjellel.
Rád ugyanígy igaz amit fentebb írtam, valamelyik ukrán háborús szereplő narratíváján belül tudsz csak magyar kérdéseket vizsgálni.
következőnek "trust me bro" forrás helyet osszák meg azokat a kommenteket amire alapozták a clickbait címet.A tisztjelöltek felett bábáskodó Orbán Balázs szavai a honvédségben sem találtak értő fülekre
A háborúzni imádó miniszterelnök politikai tanácsadójának a szavait azok sem értékelik igazán, akik szükség esetén ténylegesen háborúznának.444.hu
Hát én több tisztkollégának a nyilvános bejegyzéseit is láttam facén amiben hangot adott nemtetszésének. Meg morgás van miatta nálunk is...következőnek "trust me bro" forrás helyet osszák meg azokat a kommenteket amire alapozták a clickbait címet.
Addig ez egy hiteltelen propaganda cikk.
Szomorú, hogy ennyire nem látjátok át, hogy mi folyik keleten, és mi mi előtt állunk.Hát én több tisztkollégának a nyilvános bejegyzéseit is láttam facén amiben hangot adott nemtetszésének. Meg morgás van miatta nálunk is...
Az az atlantista a agymosás hogy nem akarjuk megvédeni magunkat vagy mi?Szomorú, hogy ennyire nem látjátok át, hogy mi folyik keleten, és mi mi előtt állunk.
A NATO-atlantista agymosás - úgy tűnik - sikerrel járt.
S mire föl, amikor testközelből látják a honvédség valós helyzetét ? Vagy csak nem kellett volna hangossan kimondania ?Hát én több tisztkollégának a nyilvános bejegyzéseit is láttam facén amiben hangot adott nemtetszésének. Meg morgás van miatta nálunk is...
Megjött a PULS, néhány millió tüzérségi gránát, drónok, nem vicc állomány létszám, légvédelem...etc ? Félretéve annak a képtelenségét hogy Oroszország NATO tagországot támadjon meg, mégis miért kéne acélbilis kipusztuló népességünket feláldozni csak azért mert az USA meg akarja nyekkenteni az Orosz gazdaságot és geopolitikai erejét ?Az az atlantista a agymosás hogy nem akarjuk megvédeni magunkat vagy mi?
Érdekes: Baltiak a lengelek skandinávok meg még a románok is akarnak védekezni az oroszok ellen - csak mi nem!
Mi inkább be bújunk a seggükbe!
Hajrá, csak hajrá! Irány az első sor! Egy dolog a hazaszeretett, meg egy dolog az esztelen öngyilkosság! Aki képes felfogni az felfogja, aki meg nem az nem.Az az atlantista a agymosás hogy nem akarjuk megvédeni magunkat vagy mi?
Érdekes: Baltiak a lengelek skandinávok meg még a románok is akarnak védekezni az oroszok ellen - csak mi nem!
Mi inkább be bújunk a seggükbe!
Az 56-osokra vonatkozó részt savallják sokan, ahogy látom.S mire föl, amikor testközelből látják a honvédség valós helyzetét ? Vagy csak nem kellett volna hangossan kimondania ?