Napi 20
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Napi 20
Ennyire tippeltem volna én is. Napi 20 körül, nem óránként 10. Mert nem mindegy az hogy napi 20, vagy 80-100, mert ugye ott igen gyakran megszalad a napi 8 óra egy kicsit többre...Napi 20
Csak a bobcates már nem segédmunkás.Ennyire tippeltem volna én is. Napi 20 körül, nem óránként 10. Mert nem mindegy az hogy napi 20, vagy 80-100, mert ugye ott igen gyakran megszalad a napi 8 óra egy kicsit többre...
Hozzáteszem, a 400 körül sem rossz, nálunk kb. egy századosi-őrnagyi fizetés gyerekek/adójóváírás nélkül.
Szakmunkás.Csak a bobcates már nem segédmunkás.
Dejó.Kinai érdek-de a magyar adófizető fizeti.Éljen a párt végtelen bölcsessége!Kínai elit egyetemnek nyílik campusa Budapesten:
Az előterjesztés tanúsága szerint az építkezés a Budapest–Belgrád vasúti beruházás (700 milliárdos felújítás) mintáját veszi alapul. Ehhez a kormány 100 milliárd forintot biztosít, a maradékot, több mint 450 milliárd forintot pedig Kína hitelezné.
Kínai hitelből épít 540 milliárd forintos elit egyetemet az Orbán-kormány
Kémkedés és korrupció a láthatáron.index.hu
Valamilyen haszna biztos, hogy lesz az ország számára is. Ha nem lenne, akkor szerintem nem építenék meg. (mármint a szokásos korrupción kívül persze)Dejó.Kinai érdek-de a magyar adófizető fizeti.Éljen a párt végtelen bölcsessége!
Szerintem rég belátták, hogy évtizedes távlatban itt Eurázsiai érdekszféra lesz. Tetszik ez, vagy nem tetszik, de hatalmi váltás következik be.Dejó.Kinai érdek-de a magyar adófizető fizeti.Éljen a párt végtelen bölcsessége!
és itt vajon kell majd tanulniuk, vagy diploma gyár lesz mint a többi magyar egyetem nemzetközi szakja ahol angolul is alig tudnak a bolsi csemeték s telefonról másolják a Z.H/Vizsgák megoldásának többségét.Kínai elit egyetemnek nyílik campusa Budapesten:
Az előterjesztés tanúsága szerint az építkezés a Budapest–Belgrád vasúti beruházás (700 milliárdos felújítás) mintáját veszi alapul. Ehhez a kormány 100 milliárd forintot biztosít, a maradékot, több mint 450 milliárd forintot pedig Kína hitelezné.
Kínai hitelből épít 540 milliárd forintos elit egyetemet az Orbán-kormány
Kémkedés és korrupció a láthatáron.index.hu
Egy meglehetősen előkelő helyen szereplő intézményről van szó, ez alapján biztos hogy kell valami teljesítményt produkálni.és itt vajon kell majd tanulniuk, vagy diploma gyár lesz mint a többi magyar egyetem nemzetközi szakja ahol angolul is alig tudnak a bolsi csemeték s telefonról másolják a Z.H/Vizsgák megoldásának többségét.
Most olvasom az eduline-on:Valamilyen haszna biztos, hogy lesz az ország számára is. Ha nem lenne, akkor szerintem nem építenék meg. (mármint a szokásos korrupción kívül persze)
Ausztráliát légyszives ne hozd fel követendő, pozitiv példának. Nagyon nem szeretném ,ha ugyanolyan helyzetbe kerülnénk a rengeteg kínai miatt, mint ők. Szerencsére a világ másik felén vagyunk, de azért legyen mindig intő példa Ausztrália a kínai terjeszkedés és befolyásszerzés kapcsán.Nem rossz dolog ez, a kínaiak erősen reálos irányba vitték nagyon helyesen az oktatásukat, és náluk a matek nem a fehér felsőbbrendűség jele. Illetve inkább ebbe menjen bele 100 milliárd mint a falábúaknak, inkább az egész tao támogatást a felsőoktatásba tolnák át.... de ez csak magánvélemény.
A hitel része nem tudom hogy lesz mivel nem tudjuk mennyi a kínaiak és mennyi a magyar rész a történetben, nem gondolom hogy az egész hitel minket érint.
Ausztráliának éves szinten a Kínai diákok több ezer milliárd forintnyi bevételt jelentenek, és azért az ausztrál egyetemek nagyon ott vannak, talán ha még a nyugati világhoz soroljuk őket akkor a leginkább rendben lévő intézmények. Ezeknek a bevételeknek a töredékéből is azért már lesz hova fejlődni ami jót jelent a magyar hallgatóknak is, és azért a kutatási eredményekből a gazdaság egyéb részei is profitálnak.
Nyilván egy ott dolgozó/hallgató részéről nem lesz szerencsés free tibet és társai megnyilvánulásokat csinálni, de ez a Harvardon is így van.
Ja én meg elfogult vagyok, de azért szerintem ez ideológiától mentesen egy jó dolog, nem vagyok én nyugati egyetemek ellen se csak értelmes képzések legyenek ne büfészak.
Pedig a jovo a kinai nyelv es a kinai ismeretek.Dejó.Kinai érdek-de a magyar adófizető fizeti.Éljen a párt végtelen bölcsessége!
Fázis javítás, induktív vagy kapacitív? Kondenzátor vagy tekercs?Kár hogy a képzés egy rakás fos, 6 elméleti oktatás, szinte semmire sem elég, gyakorlatból csak alapokat veszünk olyan hogy fázisjavítás csak meg volt említve hogy létezik a kondenzátorral együtt de hogy miként kell csinálni már nem mondták. Csillag-delta azt jó napot. Nem tudom ki fog komolyan venni ezzel a papírral.
Hát ez az, nem mentek bele a részletekbe, konkrétan nem volt megmutatva hogy ezt hogy kell csinálni csak megemlítették. Annyira tanítottak meg hogy motort indíts, kétírányú, csillagdelta, lépcsőházi relé, keresztváltó kapcsolás. Ez az összes gyakorlati tétel. Szóval egyik se.Fázis javítás, induktív vagy kapacitív? Kondenzátor vagy tekercs?