[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

  Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

  Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

 • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

  --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

  A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

  Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

  Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

  Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
6 688
34 059
113
Mindenki a bogarakkal foglalkozik, de errol az EU-s torvenytervezetrol hallott valaki? Eleg ijesztoen hangzik, ha igy valosulna meg:


Tema: Oregebb epuleteknel 2030-tol egyszeruen megvonnak a lakhatasi engedelyt mert/ha nem eleg "zold"-ek...
Hasonlóan ijesztő a youtube csatorna az AI által generált borítóképekkel és narrátorával o_O
 

Nber

Well-Known Member
2021. október 15.
1 029
4 577
113
Másfél órán már túl vagyok, nagyon érdekes interjú, vezetés közben ajánlom.
Én is. :) Jan.23.-án beraktam a magyarország topikba:
 

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 181
6 846
113
Édes istenem, ennyi hazugságot:


"Szeretnék kitérni a geopolitikai helyzetre, ahol ma Magyarország konkrét veszélyt jelent. Ez nem csak a politikai harcról szól. Nem értem, hogy az Európai Tanácsban a többi tagállam miért nem reagál." Ez egy konkrét veszély. Miért? Először is azért, mert mert van egy hely, Budapest, ahol az orosz befolyás továbbra is létezik. Itt persze nem a városvezetésről van szó. Évek óta tudjuk, hogy a kormány szervei, a titkosszolgálatok az oroszoknak szivárogtatnak."
"Mindössze tíz évre volt szükség a félrevezetés kiépítéséhez és ez számomra elképesztő. A legutóbbi választásokat a Fidesz két dologra építette. Az első az volt, hogy a kormány elhitette az emberekkel azt, hogy az Európai Unió fiatal magyarokat küldene a háborúba, Ukrajnába. A második dolog egy teljes képtelenség volt arról, hogy az Európai Unió az iskolás gyermekek nemének megváltoztatására készül."
Mi az akadálya annak, hogy ezt a lényt kitiltsák Magyarország területéről?
 

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
21 755
75 660
113
Én is. :) Jan.23.-án beraktam a magyarország topikba:
Lehetakkor jelöltem meg a youtube-on, hogy majd meghallgatom.
 
 • Tetszik
Reactions: Nber

kegyetlen petymeg

Well-Known Member
2020. április 18.
1 181
6 846
113
Sunak szerint az Egyesült Királyság arra számít, hogy Ukrajna „döntő győzelmet” arat 2023-ban
Az Egyesült Királyság miniszterelnöke bejelentette, hogy országa megkezdi az Ukrán Fegyveres Erők pilótáinak kiképzését a NATO-nál szolgálatot teljesítő vadászrepülőgépek vezetésére, és megkezdi az ukrán tengerészgyalogosok kiképzését is.
Ez a Sumák nem így kezdte a mini elnöki karrierjét. Valaki(k) tehetett neki egy visszautasíthatatlan ajánlatot, amitől megvilágosodott.
 
 • Tetszik
Reactions: enzo

aquarell

Well-Known Member
2015. január 20.
13 195
41 326
113:D:D:D
Csodâkat tesz, ha az FPÖ szavazóbázisa erösödik…. :)
 

ehnaton

Well-Known Member
2013. február 27.
464
1 915
93

Rferi66

Well-Known Member
2020. február 14.
1 914
3 528
113
Jó lesz az 150-200 km-nek is.
A kollégám Teslája télen 300 - 350 km-t bír, nyáron 400 - 450 -et. 80 kWh -s akku van benne. Télen átlag 23 kWh/100 km -t fogyaszt, nyáron kb. 17 kWh/100 km -t. :) Jelenleg leginkább az okoz neki problémát, hogy hirtelen nagyon megnőtt az elektromos autók száma, és nehéz töltőt találni. Egyenlőre az infrastruktúra nem tart lépést az igényekkel.