Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Már rég nem a profitról szól az egész.Nem ez a plebs termeli az ő profitjukat?
benned egy seneca lakozik.. és igen ez a hatalomvágy genetikailag örökölhető legalábbis a hajlam (mindenkibe van valamilyen színten) és aki ebbe születik és nől fel megfertőzi fiatalon és lehetősége van kiélnie gyakorolni hatalmát az jobban vágyik magasabbra ezért a dinasztiális hatalomvágy. de ahhoz hogy valaki ekkora hatalomvággyal rendelkezzen nem kell dinasztiába születnie sok a maga erejéből éri el. azért tör magasra mert magasan vannak a céljai...
Azért sírsz, mert kizárták a magyar diákokat az lmbgtq pedofil érzékenyítésből?Mire van pénz az Erasmus programban (miközben a magyar egyetemeket kizárják)
Search - Erasmus+
erasmus-plus.ec.europa.eu
Miből?Azért sírsz, mert kizárták a magyar diákokat az lmbgtq pedofil érzékenyítésből?
Bazz...Azért sírsz, mert kizárták a magyar diákokat az lmbgtq pedofil érzékenyítésből?
Az oroszoknak kifejezetten igazuk van, hogy látva a rájuk gyakorolt hatást egyre szankciópártibbak lesznek! Minket is kizárhatnának igazán a legújabb nyugati "vívmányok" örömeiből. Nem is tudom mit kellene ezért tennünk, de tegyük már végre!
Bazz...
A közel 50 000 projektből sikerült ezt az egyet kiválasztani, ami neked nem tetszik és akkor pokolba az egésszel?
Ez pont olyan, mintha a komplett magyarságot a holokausztban betöltött szerepünk után ítélnék meg...
Nem.Miért, nem úgy ítélnek meg?
Nem.
A lőtéri kutyát nem érdekli.
Orbán atyánk tevékenysége alapján esetleg, de csak néhány kérdés erejéig.
Hát ők még milyenek nekünk. Nem felejtünk ám.Az átlagember lehet.
Azért bizonyos körökben "bűnös nemzet" vagyunk, és maradunk.
Én még politikai lózungok szintjén sem hallottam.Az átlagember lehet.
Azért bizonyos körökben "bűnös nemzet" vagyunk, és maradunk.
Rakd össze szépen, hogy a jelenlegi kormányzat mennyi pénzt és figyelmet fordít az itteni zsidó közösségre. Valamint hogy milyen szinten dolgozik alá akár jelenleg is az izraeli vezetésnek. Még a Soros plakátokból sem lett antiszemita balhé. Jól mondod, hogy kb 10 éve nem vagyunk a porondon ebből a szempontból. Előtte meg már abból balhé volt, hogy egy elhagyatott folyóparti szakaszon bele volt karcolva egy horogkereszt a betontámfalba, de úgy hogy a falfirkákból látszott hogy évtizedes a karc. Mindennek megvan az ára, az antiszemita pecsét ideiglenes lekerülésének is.Én még politikai lózungok szintjén sem hallottam.
A szélsőjobbos minősítést igen, de a holokauszt emlegetését magyar vonatkozásban szerintem tíz éve nem hallottam, vagy csak nem emlékszem rá.
Girl, 13, gang-raped in toilets as thugs forced her boyfriend to watch
A 13-YEAR-OLD girl was allegedly gang-raped in a public toilet while the thugs made her boyfriend watch. Police say that seven suspects were involved in the horrific attack that took place last Tue…www.thesun.co.uk
5,7%os részvétel? És ezek fikázzák a krími népszavazást?Nincs már semmi más probléma a franciáknál:
5,7 % volt a részvétel, és cirka 40k ember voksolt igennel egy akkora városban. Honnan is ismerős ez?
És most definiáljuk a SUVot!