Mondjuk ha nem kezdenek most egymást túllicitáló törøk segg-nyalásba, akkor van még egy halvány remény. Az összes ballib ott baszta el, amikor elhitte, hogy a liberalizmus jó lesz. Hát nem.
Amíg egy migribanda elenyészō létszámú, addig a béke vallása blabla megy és rászavaznak ezekre az idiótákra.
Amikor már aránylag sokan vannak, akkor már jogokat, kedvezményeket követelnek. Persze, megkapják, mivel jelentōs számú szavazóról van szó. Ilyenkor jönnek a mecsetek és társaik plusz a pozitív diszkrimáció orrvérzésig..
Aztán amikor már nem kicsalád a kicsalád, akkor már jön az önjáró üzemmód. Követelik, hogy minden legyen olyan, mint az óhazában, inklusive az új haza szociális jutattásait. Egyre aggresszívebben lépnek fel a prompt társadalmi többséggel szemben.
A legnagyobb problémát az oktatásban látom. A németekbe bele nevelik, hogy mit kell gondolniuk. Eljutottak a szorgos agymosásban oda, hogy önmaguktól kiszelektálják nem a PC gondolatokat. Tegnap volt egy vitám az egyik vállalati okostojással. A szó a holland választásról meg a mostani német vs. török helyzetrōl. A csaj felmondta fejbōl azt, amit mondani kell. Én elmondtam a fentieket. Természetesen lettem mindenfajta náczzzi. Erre kiröhögtem, hogy ezt vicces egy német szájából hallani, majd megkérdeztem, hogy van-e gyereke. A válasz igen volt. Kérdeztem, van-e számítógép. Persze, rávágta, hogy több is, és külön szülōi felügyelettel rendelkezō program van telepítve, hogy megvédje a kibertértōl (közben diadalittasan felhúzza az állát..). Megdicsérem, majd megkérdezem, hogy van-e kutyája. A válasz igen, természetesen minden van: chip, papírok stb.
Mondom, ok. Akkor most figyelj:
- véded a gyermeked a szavaidat idézve a kibertér támadásától, de migránscimbid kölykei majd jól összeverik a tiédet az óvodában az iskolában, kirabolják, mert senki nem tesz semmit, mert egyrészt tudják, hogy mennyi többlet joguk van bármelyikünkkel szemben, másrészt amit ti jószándéknak gondolsz, az a szemükben gyengeség
- ahhoz, hogy egy kutyát átvihess a határon, milliónyi papír és engedély kell, miközben a kutya nem fog eltéríteni egy kamiont és hajt a tömegbe, miközben akik ezt teszik, ellenōrzés nélkül lepik el ezt az országot.
A mondandómat azzal zártam, hogy áttételesen a saját gyermekeik gyilkosai. Ami döntést ma hoznak - vagy adott esetben nem hoznak, annak a jövōre lesz hatása. Majd mit fog mondani magának, amikor egyszer a lánya sírva megy haza valamo rendezvényrōl...
Az ebés ezután néma csendben zajlott tovább... A csend is értelmezhetō egy válaszként