Ez nem az RTL Klub / TV2 híradó, hogy a schönbrunni állatkerben született fókabébikről posztoljunk, hanem a bizt.pol. És az igenis bizt.pol kérdés, h a szomszédos fővárosban épp most van a trendforduló demográfiailag / társadalmilag. Mondjuk valamennyit változtatnak az arányokon a beköltöző (egyetem, munka) osztrákok.De amúgy miért? Csak mert ugye Magyarország minden helyek legjobbika, legalábbis a posztjaitok alapján. De ha osztrákok vagytok, akkor mi az oka annak, hogy itt ennyire aktívan osztogatjátok meg a belső gondokat?
Figyelem a tevékenységeteket.
A másik, ami miatt ezeket posztolom, h a büszke ateista, vallásellenes támadások csak a keresztények körében hatnak. A muszlimok aránya az iskolákban nem csak azért nőtt, mert több muszlim születik, hanem azért is, mert egyre többen vallják magukat ateistának vagy nem merik vállalni hogy keresztények. Ennek két fő oka van, az egyik a "mi a tudományban hiszünk, de véletlenül mindig csak a keresztény vallásokat támadjuk, a muszlimoknak soha nem mernénk beszólni", a másik a muszlim diákok keresztény társaikkal szembeni támadásai.
Szóval amikor nálunk is megy a pedofil papozás meg a "képzelt barátoddal beszélgetsz", akkor gondoljátok végig, hogy kinek is a hasznos idiótái ezek a büszke ateisták.
Amúgy nagyon nem örülök Ny-Európa hanyatlásának, de nem én hívtam meg hozzájuk fél Afrikát meg a teljes Közel-Keletet, sőt, mikor mondtam, hogy ebbű' baj lesz, more, akkor még hallgathattam, hogy náci vagyok.