Nemcsak tavaly írtam ilyet, hanem már évekkel ezelőtt is, ráadásul ez a következtetés messze nem csak és kizárólag az enyém, bármilyen hízelgő is lenne ez rám nézve.Akkor csak hogy egyértelművé tegyem: veled ellentétben én nem értek egyet egy ilyen elemzéssel. Nem kell semmiféle megelőző csapás sem Oroszo., sem az USA részéről.
És ráadásul ferdítesz is, mert a cikkel azt sugallod, hogy te annak tartalmát közvetítetted, de a cikk 2021 februári, te pedig a szóban forgó véleményed még tavaly mondtad.
Vita helyett amit szeretnék végre egyszer megértetni, hogy nem a vágyaimról, hanem az aggodalmaimról írok.
Egy stratégiai helyzet elemzése nálam úgy indul, hogy megpróbálok adott oldal agyával gondolkodni. Hogy sikerül-e, az már egy más kérdés.
Nekem nem rémlik, hogy bármikor és bárhol ujjongva vártam volna egy háború kitörését..., szeretek élni, azt gondolom, hogy jó életem van és még baromira nem untam meg. Ebbe nem annyira fér bele egy atomháború mint terv és vágy - ellenben mint félelem, igen.