Csak arra mennek hogy meginduljanak az oroszok. Vasingsztonbol ha azt mondják menni kell az oroszok ellen akkor menni kellMondjuk a legatyásodott ukrán hadsereg nem tudom mit fog megtámadni.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Csak arra mennek hogy meginduljanak az oroszok. Vasingsztonbol ha azt mondják menni kell az oroszok ellen akkor menni kellMondjuk a legatyásodott ukrán hadsereg nem tudom mit fog megtámadni.
Az a legatyásodott ukrán hadsereg a 7 év alatt sokat fejlődött. Korszerü NATO fegyvereket kapott és 2x fülényben van. Ukrán hadsereg 100-125 ezer fő a Donbassz határa mentán. LDNR mindössze 50 ezer.Mondjuk a legatyásodott ukrán hadsereg nem tudom mit fog megtámadni. Az USA se fog pár száz főnél több (és hivatalosan ott se levő) katonát mozgósítani.
Furcsa egy chicken game ez.
Pont a mi dolgaink miatt fontos az hogy mi folyik korulottunk. Koszovo ok, Krim nem ok? Magyarorszagon kivuli kisebbsegek meg nem leteznek mert az Eu mint egy strucc homokba dugja a fejet. Amugy nyugaton van hatalom elleni sikeres nepszavazas vagy ha nem jon ossze a Nato csatlakozashoz eleg X, akkor a parlamen lefizetett tagjai ugyis megszavazzak?Az megvan, h orosznal nem igazan van hatalom elleni sikeres nepszavazás?
Amugy leszarom, kie a Krim, nekem csak a magyarok sorsa a fontos. Neked is az legyen a legfontosabb.
De ki /kik ? Az USA minden haderejére jellemző az állomány hiány ! Azt elhiszem , hogy ha kellene akkor meghalnának a hazájukért de szerintem idegen érdekekért , mondva csinált indokokkal már nem akarnak meghalni !Csak arra mennek hogy meginduljanak az oroszok. Vasingsztonbol ha azt mondják menni kell az oroszok ellen akkor menni kell
Ketszer akartak hazamenni az utobbi 30 evben, nem engedtek oket, a zold emberkek megoldottak es mehettek. Szerinted hova akar tartozni a krimi egyszeru lakos? Ukrajnaba ahol semmi sincs, vagy Oroszorszaghoz aki fejleszti oket? Ukrajnaban meg csak oroszul se beszelhetnenek, kijevi nyelvjarasban torhetnek az oroszt. A tatarok is!Hogyne, hogyne, csak ehhez az eredményhez kellett a hatalmas orosz hadsereg nevű igazságszérum is, ha érted, mire gondolok
Igazság erő nélkül keveset ér, ld. 1920, 1947.
Ukranok, felos gruzok, romanok, nemetek hatulrol, par brit repulo, Azert annyira nem tulekednenek az elso sorba a derek nyugati seregek hogy ujra Volvogradig tulekedjenek. Nem menne ez mar. Talan mar Irak is nagy falat volna ha ujra egy az egyben meg kene demokratizalni. Pedig az nem egy vitez sereg.De ki /kik ? Az USA minden haderejére jellemző az állomány hiány ! Azt elhiszem , hogy ha kellene akkor meghalnának a hazájukért de szerintem idegen érdekekért , mondva csinált indokokkal már nem akarnak meghalni !
Nehezen képzelem a darabszám mögé a potenciált, de biztos.Az a legatyásodott ukrán hadsereg a 7 év alatt sokat fejlődött. Korszerü NATO fegyvereket kapott és 2x fülényben van. Ukrán hadsereg 100-125 ezer fő a Donbassz határa mentán.
Orosz támogatás nélkül a szakik nem sokáig bírnák a túlerőt-főleg,ha a frontvonal teljes szakászán indítanának az ukránok támadást. Ez tény, amit az LDNR-ben is tudnak.Nehezen képzelem a darabszám mögé a potenciált, de biztos.
Illetve szerintem az EUban konkrétan nulla támogatottsága lenne, hogy hrivnyásítható módon támogassák az ukrán háborút.
Szavakban meg hashtagekkel persze nagyon támogatva lesznek, talán még megfigyelőket is küldenek majd, de kb ennyi.
ez azért jó mert jelzi a fejlődéstA jenkik és ukránok 2022 január végére vagy február elejére jósolják az orosz támadást, ami azt jelenti, hogy az ukránok 2022. február 4-én támadhatnak. Akkor kezdődnek ugyanis Pekingben a Téli olimpiai játékok, amely megnyitóján Putyin is jelen lesz.
Akkor az összes Németországban 1945 óta tartott választás és népszavazás érvénytelen?Baszki már, en a mostaniról írtam.
Nehez megerteni, hogy a terulet elfoglalasa utan kiírt szavazas egy vicc? Nem vitatom, tobbsegeben oroszok lakjak. De az ottani szavazasokat inkabb ne vegyuk komolyan.
Pont hogy Debalcevo idejében már késo volt. Ukránok addigra már képesek voltak olyan veszteséget okozni az oroszoknak, ami túllépet az (akkori) válalhatóság hatarán. Oroszok nem számoltak azzal, hogy az ukránok képesek lesznek az elfoglalt teruletek nagy részét felszabadítani és az egész operációt veszélybe sodorni. Arra fáztak rá, hogy 2014 májusáig nem nyomták elég eroteljesen - talán nem akarták veszélyeztetni a Krím anektálásanak elismerés esélyeit, ami viszont úgy se kovetkezet be.2014-ben kellett volna mindent lerendezni - hagyni a szakikat tovább haladni Debalcevó után-nem bohóckodni a Minszki megállapodásokkal.
Na jah, de 100 km kb a belorusz hatar es Kijev kozt a tavolsag. Igaz Pripjatyon at... Mondott valamit a batya par hete ezugyben, aztan hogy ki orosz es ki belorusz azt dontse el aki erti oket.Orosz támogatás nélkül a szakik nem sokáig bírnák a túlerőt-főleg,ha a frontvonal teljes szakászán indítanának az ukránok támadást. Ez tény, amit az LDNR-ben is tudnak.
Nehezen képzelem a darabszám mögé a potenciált, de biztos.
Illetve szerintem az EUban konkrétan nulla támogatottsága lenne, hogy hrivnyásítható módon támogassák az ukrán háborút.
Szavakban meg hashtagekkel persze nagyon támogatva lesznek, talán még megfigyelőket is küldenek majd, de kb ennyi.
Hat a nullahoz kepest nem volt nehez...Az a legatyásodott ukrán hadsereg a 7 év alatt sokat fejlődött.
Marmint a lejart Singerekre gondolsz stb? Meg a repulo-, nehezfegyver- es loszergyartasuk komplett kimulasara, ami miatt szlovakoktol stb kell meg loszert is venniuk a tovabbra is szovjet mintaju vontatott agyuikhoz?Korszerü NATO fegyvereket kapott
A miben van...?és 2x fülényben van.
Kenyszersorozott.Ukrán hadsereg 100-125 ezer fő a Donbassz határa mentán.
Onkentes, tele profi oroszokkal.LDNR mindössze 50 ezer.
Heh? Ott is oroszok laknak vagy mi van...?Akkor az összes Németországban 1945 óta tartott választás és népszavazás érvénytelen?
ha én lennék az orosz döntéshozó, donbasszi ukrán támadás esetén korlátozott figyelmeztető csapást jelentenék beAmi reális lehet szerintem, hogy egy tényleg komoly ukrán támadás esetén bemennek, és szétverik az ukrán sereget
Lehet,hogy neked kimaradt, de attól még 1945-től kezdve Németország katonai megszállás alatt álló ország lett,egy időre ketté is lett osztva, de az már egy sokadik kérdés. Erre gondolhatott boki,hogy akkkor eszerint ugyanúgy érvényteleníteni kéne a népszavazásaikat az idegen fegyveres erők jelenléte miatt, mint ahogy a krími népszavazást sem ismeri el a nyugat.Heh? Ott is oroszok laknak vagy mi van...?
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..