Demokrácia

csak azt mondhatod és úgy ahogy én engedem.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Demokrácia
...de most pont te nem mondasz megint igazat.Visszatérve a kérdésedre, az orosz válaszlépések között taktikai atomfegyverek telepítését kell érteni Belarusz és Kalinyingrádba. Tehát a jenki(NATO) fenyegetés mellet lesz orosz fenyegetés is. Jelenleg Kubába, Venezuelába nincs mit telepíteni. Oda ki kell fejleszteni egy új közepes hatótávolságú rakétát.
Én hoztam fel ill az az alternatív stratégák úgy emlegetik a mostani állapotot mint a Kubai válság közeli helyzetet....de most pont te nem mondasz megint igazat.
Ha nem kamuznál és tennéd magad hülyének, láthatad, hogy válaszoltam az egyik kommentelőnek, Pont azt írtam, hogy Kuba és Venezuela kuka. Tehát a Kubába és Venezuelába való rakétatelepítést nem én hoztam fel.
Nekik a nagy előnyük, hogy kúrva nagy ország, ami lehetővé teszi, hogy bármit bárhová eldughatnak és ha az ellen meg is találja, több ezer km-ről kell levadássza. Ez pedig éppen elég reakció időt ad neki.Az oroszoknak most van egy nagy előnyük, már hadrendbe állították a hiperszónikus rakétáikat.
Nem vehet vissza az arcából, mert nagyon fejlődnek a riválisak. Az idő nem neki dolgozik. Ha most nem lép, akkor később már hiába. Esteleg marad a Samson opció, mindenkit magával ránt, ha már nem ő oszthatja a lapokat. Az ottani kapzsi elitből ki is nézem ezt.Az usa nagyon rá fog fázni amennyiben nem vesz vissza az arcából.
Hogy csak egy pár példát mondjak.Az USA mit intézett azon,hogy az EU képtelen európai belső okok miatt továbblépni a fejlődésben?Semmit.Ez E-i belső probléma.
Kicsit lassú vagy, még a szokásosnál is lassabb - nem véletlenül fogalmaztam úgy, hogy amit te es masok vizionalgatnak......de most pont te nem mondasz megint igazat.
Ha nem kamuznál és tennéd magad hülyének, láthatad, hogy válaszoltam az egyik kommentelőnek, Pont azt írtam, hogy Kuba és Venezuela kuka. Tehát a Kubába és Venezuelába való rakétatelepítést nem én hoztam fel.
Samson opció került szóba. Úgy tudom ez egy izraeli terv, ez egy utalás arra nézve, hogy Izrael irányítja az usát?Nekik a nagy előnyük, hogy kúrva nagy ország, ami lehetővé teszi, hogy bármit bárhová eldughatnak és ha az ellen meg is találja, több ezer km-ről kell levadássza. Ez pedig éppen elég reakció időt ad neki.
Nem vehet vissza az arcából, mert nagyon fejlődnek a riválisak. Az idő nem neki dolgozik. Ha most nem lép, akkor később már hiába. Esteleg marad a Samson opció, mindenkit magával ránt, ha már nem ő oszthatja a lapokat. Az ottani kapzsi elitből ki is nézem ezt.
A Kamm által emlegetett nyugat megújulást el lehet felejteni. Ahhoz egészséges népesség is kellene. Pl. Amerikából lassan hiánycikk lesz a protestáns etikán nevelkedett fegyelmezett fehér ember. Helyette van tingi-langi, LMBTQ, Woke-"kultura". És erre pluszba brutálisan nő a latinók és egyébb színesek száma. Na meg a feketéket kényszerből betolják minden fontos helyre, ami aztán meg is fogja hozni az eredményt. Ezekre nem lehet fejlett ipari jövőt építeni. Fegyelmezettlenek, lusták, hedonisták és ha "tanulnak" is, akkor valami kabát és ruhatárszakon. És az az előnye is kezd megszűnni az USA-nak, miszerint a kreativitást magukban hordó agyakat (vagyis a képzett fehér embert) elszipkázta Európából. Ti. már itt sincs belőlük sok. Egyre fogynak, hála a tengeren túlról importál t idióta eszméknek. Az Ázsiai agypiac még nyitott. Azok szorgalmasak és tanulnak, mint állat. Egy dologban azonban hiányosak. Az innováció, kreativitás területén gyengén muzsikálnak. Ezt Kína is elismeri, így tudja, hogy ő is nagyot veszítene, ha a fehér ember kiesne a játékból.
Egy szó mint száz. Amerikát a fegyelmezett fehér ember építette fel, aki jelen állás szerint kihaló félben van.
Hogy csak egy pár példát mondjak.
1. A 2008-as válságot elindító USA csődöt átdobták Európába, amikor arra kényszerítették az itteni bankokat, hogy egy csomó mérgezett USA bankpapírt megvegyenek.
2. Amikor 2015-ben beindították a migrációs válságot lásd arab tavasz, az USA aktív közreműködésével) és az EU destabilizálása érdekében milliókat kívántak ide behajtani. Mit gondolsz Gyuri bának volt annyi pénze, hogy ezeket fejenként több 10 ezer euró apanázzsal lássa el a hosszú útra? Míg a másik oldalon a helytartó EU-s politikusok készségesen kívánták/kívánják egyengetni a betelepítés jogi útját.
3. Nagyrészt az USA-ban nevelgetett német politikusok készségesen teszik tönkre a német ipart (az EU motorját) a zöld idiótizmus keretében folytatotterőműbezárásokkal (amit persze egy szintén komprádor tehén kezdett el).
Előljárób egyelőre ennyit. De ha jól nekifekszek, több is kijöhet.
Nekik a nagy előnyük, hogy kúrva nagy ország, ami lehetővé teszi, hogy bármit bárhová eldughatnak és ha az ellen meg is találja, több ezer km-ről kell levadássza. Ez pedig éppen elég reakció időt ad neki.
Nem vehet vissza az arcából, mert nagyon fejlődnek a riválisak. Az idő nem neki dolgozik. Ha most nem lép, akkor később már hiába. Esteleg marad a Samson opció, mindenkit magával ránt, ha már nem ő oszthatja a lapokat. Az ottani kapzsi elitből ki is nézem ezt.
A Kamm által emlegetett nyugat megújulást el lehet felejteni. Ahhoz egészséges népesség is kellene. Pl. Amerikából lassan hiánycikk lesz a protestáns etikán nevelkedett fegyelmezett fehér ember. Helyette van tingi-langi, LMBTQ, Woke-"kultura". És erre pluszba brutálisan nő a latinók és egyébb színesek száma. Na meg a feketéket kényszerből betolják minden fontos helyre, ami aztán meg is fogja hozni az eredményt. Ezekre nem lehet fejlett ipari jövőt építeni. Fegyelmezettlenek, lusták, hedonisták és ha "tanulnak" is, akkor valami kabát és ruhatárszakon. És az az előnye is kezd megszűnni az USA-nak, miszerint a kreativitást magukban hordó agyakat (vagyis a képzett fehér embert) elszipkázta Európából. Ti. már itt sincs belőlük sok. Egyre fogynak, hála a tengeren túlról importál t idióta eszméknek. Az Ázsiai agypiac még nyitott. Azok szorgalmasak és tanulnak, mint állat. Egy dologban azonban hiányosak. Az innováció, kreativitás területén gyengén muzsikálnak. Ezt Kína is elismeri, így tudja, hogy ő is nagyot veszítene, ha a fehér ember kiesne a játékból.
Egy szó mint száz. Amerikát a fegyelmezett fehér ember építette fel, aki jelen állás szerint kihaló félben van.
Hogy csak egy pár példát mondjak.
1. A 2008-as válságot elindító USA csődöt átdobták Európába, amikor arra kényszerítették az itteni bankokat, hogy egy csomó mérgezett USA bankpapírt megvegyenek.
2. Amikor 2015-ben beindították a migrációs válságot lásd arab tavasz, az USA aktív közreműködésével) és az EU destabilizálása érdekében milliókat kívántak ide behajtani. Mit gondolsz Gyuri bának volt annyi pénze, hogy ezeket fejenként több 10 ezer euró apanázzsal lássa el a hosszú útra? Míg a másik oldalon a helytartó EU-s politikusok készségesen kívánták/kívánják egyengetni a betelepítés jogi útját.
3. Nagyrészt az USA-ban nevelgetett német politikusok készségesen teszik tönkre a német ipart (az EU motorját) a zöld idiótizmus keretében folytatotterőműbezárásokkal (amit persze egy szintén komprádor tehén kezdett el).
Előljárób egyelőre ennyit. De ha jól nekifekszek, több is kijöhet.
https://calhoun.nps.edu/bitstream/handle/10945/68295/21Sep_Banuchi et al.pdf?sequence=1&isAllowed=ySikeres "sortüzet" hajtottak végre a Cirkon hiperszonikus rakétával péntek hajnalban - jelentette be Vlagyimir Putyin orosz elnök a pénteki kormányülésen Moszkvában.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/237781/
Dehogyis. A legenda szerint ha Izrael veresége elkerülhetetlen, akkor szarrá atomozza a világot és úgy tűnik el a süllyesztőben.Samson opció került szóba. Úgy tudom ez egy izraeli terv, ez egy utalás arra nézve, hogy Izrael irányítja az usát?
Külön téma van erről...https://calhoun.nps.edu/bitstream/handle/10945/68295/21Sep_Banuchi et al.pdf?sequence=1&isAllowed=y
egy kis elemzés mennyire is lehet ellenük védekezni.
csak ne jutna eszembe a lengyel, aki a Kárpátalján gyújtogatott orosz pénzből...December 24-én éjszaka gyújtó keveréket dobtak az Orosz Föderáció lvivi főkonzulátusára. Az emberek közül senki sem sérült meg. A rendőrség nyomozást indított.
![]()
У генконсульство Росії у Львові кинули «коктейль Молотова»
Запальну суміш кинули в огорожу дипломатичного представництва РФzaxid.net
Nem, semmi köze az Izraeli állásponthoz (miszerint ha Izrael elveszni látszik az kecskeba@ok miatt, akkor kitáraznak az atomból). Teljesen más az alapja az USA opciónak. Az egyik a területi megszűnés ellen van, a másik a gazdasági és katonai elsőbbség elvesztése setén jöhetne szóba elméleti síkon, mert valósan soha nem beszéltek erről.Samson opció került szóba. Úgy tudom ez egy izraeli terv, ez egy utalás arra nézve, hogy Izrael irányítja az usát?
Téves linkhttps://calhoun.nps.edu/bitstream/handle/10945/68295/21Sep_Banuchi et al.pdf?sequence=1&isAllowed=y
egy kis elemzés mennyire is lehet ellenük védekezni.
csak ne jutna eszembe a lengyel, aki a Kárpátalján gyújtogatott orosz pénzből...
Vagy simán egyalaki, mondjuk krími rokonokkal, aki pld eléggé nekibúsult karácsonykor, és "elszállt"...Igen ez így van. Legalább 50-50 % esély van arra hogy ukrán szélsőségesek által végrehajtott, vagy orosz titkosszolgálati akció az ilyesmi. Ezek hátterébe nem látunk bele.
Nekem is az ugrott be egyből.csak ne jutna eszembe a lengyel, aki a Kárpátalján gyújtogatott orosz pénzből...
Egy általános ingatlanpiaci lufi durrant ki.Az USA gazdaságát éppen úgy megviselta,és a globális világgazdaság miatt végigsöpört a gazdasági rendszeren.A 2008-as válságot elindító USA csődöt átdobták Európába
Az arab tavasz éppen úgy meglepte az USAt,mint bárki mást.Éppen úgy reagáltak csak az eseményekre,mint mások.Nem okai az eseményeknek.Amikor 2015-ben beindították a migrációs válságot lásd arab tavasz
Ez a németek hülyesége.Érdekes,hogy a francikat vagy a finneket,dél koreaiakat nem tudják meghülyiteni....Ahogy a mi saját iszonyainkért,a németek hülyeségeiért sem a jenkik felelnek.Nincs rájuk szükség,elég hülyék tudnak lenni a németek maguktól is....Nagyrészt az USA-ban nevelgetett német politikusok készségesen teszik tönkre a német ipart (az EU motorját) a zöld idiótizmus keretében folytatotterőműbezárásokkal (amit persze egy szintén komprádor tehén kezdett el).
Vagy simán egyalaki, mondjuk krími rokonokkal, aki pld eléggé nekibúsult karácsonykor, és "elszállt"...
igen, tudom hogy az ortodox karácsony később van
cigizett, meggyulladt a vodka, ijedtében eldobta...Ja, bevodkázott és nagyon mérges lett hirtelen.![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..