<blockquote rel="boki">"Elsoporte a népharag"
A jobb szektor által kézbe vett véres kulfoldrol irányít és pénzelt népharag...Néhány százezer banderisztánbol Kijevbe kuldott tobbségében munkanélkuli dontott a 45 millios Ukrajna sorsárol...
Biztos voltak olyanok is, de nem kell mindenkit jobbosnak vagy "banderisztáninak" nézni. Tudod, ott sem született senki jobbosnak vagy nácinak, csak "valahogy" azzá váltak. A valahogyhoz ott "csak" ruszki elnyomás kellett....
Sőt, MO-on sem született senki ruszkigyűlölőnek, ám történelem "valahogy" így hozta. A történelmet meg a nagyapám, apám, sőt néhány évig én is a bőrünkön éreztük.
Én nem tudom, hogy Te orosz esetleg magyar vagy-e, de nem is érdekel /születhettél akár vegyes házasságból is/.
De ha néha foglalkoznál a magyar történelemmel, és nem csak ruvru hazugságokat olvasnál, talán könnyebben átlátnád a ruszkik által csinált "ukrán helyzetet" is...!</blockquote>
Sondor, és a többiek, akik nagyapáikra, családjuk személyes tragédiáira és a történelemre hivatkoznak, tőletek kérdezem:
Akkor most mégis, mit kellene tennünk?
Megtámadnunk mégegyszer Oroszországot (ezúttal nem Hitler, hanem a NATO oldalán - és természetesen "védekezésből", csakúgy mint Hitler), hogy aztán a ti gyerekeitek, unokáitok is elmondhassák ugyanezt, hogy nagyapáink, apáink (azaz Ti) hogy haltak meg az orosz fronton,
és ezt folytatnunk a végtelenségig?
Amíg egyik vagy másik nép "el nem fogy"?!
Ráadásul, szerinted melyik nép fog elfogyni előbb?
A 9.5 milliós Magyarország, vagy a közel 150 milliós Oroszország?
Nem volna jobb egyszer-s-mindenkorra kilépni ebből a háborúzunk-megszállnak minket-nagyapáink/apáink is a bőrükön érizték-ezért utáljuk őket-majd megint háborúzunk-... stb. körből?!
Mellesleg, nagyapád esetleg harcolt is az orosz fronton?
Nem félsz, hogy összetalálkozol esetleges áldozatainak ma élő utódaival???
Tudod, nagyapáik nekik is voltak...