Nézzük csak mint mond Tim Kerby mostanság, friss 1 hónapos videó:
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Ez forditva is igy van.Ettől persze nem ok az interjúalany hátterének elhalgatása.Orosz csajszi meginterjúvolt egy amerikai fickót Ukrajnával kapcsolatban. Aztán kiderül, hogy az az "amerikai" nem más, mint Tim Kirby (aki tulajdonképpen orosz, amerikai orosz, a Russia Today egyik műsorvezetője és Dugin lelkes híve - igazán talált a lány egy "objektív" amerikait )
Interregnum #33 — Fourth Political Theory with Tim Kirby
Ez forditva is igy van.Ettől persze nem ok az interjúalany hátterének elhalgatása.
Csak nem kész tényként közli!!! Kurva nagy különbség. Különben meg azt csinálsz, amit akarsz.100%-ban biztos vagyok, és miért ne terjeszthetném. Más is mondja a saját hülyeségeit.
Csak nem kész tényként közli!!! Kurva nagy különbség. Különben meg azt csinálsz, amit akarsz.
Próbáltam rájönni, hogy Airsoft bolt, vagy plüssállatlövészet.
Azzal teljesen egyetértek, hogy a szakadároknak (és az oroszoknak is) ez nagyon sokat ártott. Ezért is gondolom azt, hogy az ukránok voltak, mivel ezzel ők jártak nagyon jól. Az egész balhé még mindig zavaros, a nyugati "vizsgáló bizottság" az ukrán szálat egyáltalán nem is vizsgálta. Mindenki ködösített, mismásolt, most is nagy hallgatás van. Sztrelkov csak annyit tudott, hogy leesett egy nagy repülőgép, azért hitte, hogy ők voltak. Viszont, ha Putyin gépét akarták volna lelőni, az nem maradt volna titokban, már régen "alulról szagolnák az ibolyát", ezért szerintem ennek nagyon kicsi a valószínűsége.
Putyin az orosz vezetéssel indította el a különleges műveletet, esze ágában sincs leállítani. Manőverezik, sokkal nagyobb tétekkel. A háttérben nagyon komoly dolgok történnek, ez a balhé, csak kis része a nagy egésznek. Ez nem ukrán-orosz konfliktus, hanem USA(NATO)-Orosz és a világ újra felosztása a tét. A többiek egyenlőre várnak, de el fog jönni az Ő idejük is.
Ha igaz, gyors volt...
Allitolag nagyon kamu a sztori, nem erdemes tul sok energiat beletolni az elemezgetesebe....Amennyiben igaz, akkor az egyetlen megoldás volt orosz részről, ami történt. Érthető, megdöbbentő, hogy bárkit megölhetnek a titkosszolgálatok, aki nem tetszik nekik, de itt azért másról is szó van. Amennyiben tényleg ez az ukrán nő volt a terrorcselekmény elkövetője, akkor mit lehetett volna ellene tenni ? Meglépett Oroszországból időben. Ausztriában bukkant fel. ( taktikai hiba volt oda menni, az az ország is a kémek paradicsoma. ) Na most, akkor ha meggyanúsítják az oroszok a cselekmény elkövetésével, mennyi az esélye, hogy az osztrák hatóságok letartóztatják és kiadják Oroszországnak, hogy bíróság elé állítsák ? Ugye kevés ? Ráadásul példát is kellett mutatni ,az esetleg későbbi, hasonló tettekre készülőknek, hogy bárhol és gyorsan el lesztek kapva. Ráadásul két háborúban álló országról van szó, még akkor is ha ezt Oroszországban különleges katonai műveletként nevezik meg. Szóval, szerintem az történt ami várható volt, ezzel a kivégzéssel.
Másokkal ellentétben nem azért írok, hogy a népszerűségemet növeljem, vagy másokét rontsam. Ami a hozzászólásom végét illeti, szerintem teljesen összefügg a többivel. Annak örülök, hogy valamiben egyetértünk.Nem érvelsz korrekten, mert a válaszod végére olyan témát is beleszőttél, amit én nem vitattam. ("Ez nem ukrán-orosz konfliktus, hanem USA(NATO)-Orosz és a világ újra felosztása a tét." - jéé, ezt pont nekem mondod...? pár like-ot biztos hozott neked, így jobban magad mellé tudod állítani az embereket, ha olyan témákat adsz a számba, amit én nem vitattam, de neked népszerűséget hoz, nekem pedig népszerűtlenséget, mert aki felületesen olvas, válaszod alapján azt hiheti, hogy én ezt ukrán-orosz konfliktusnak gondolom...)
Ehhez még egy gondolat.A nyugati szankciós politika óriási tévedése a jóléti felfogásból ered: azt feltételezi, hogy egy egzisztenciális krízis a társadalomban rezsimváltó lehet. Holott az emberek pont, hogy ilyenkor ragaszkodnak a legjobban az identitást és biztonságot igérő erős központi hatalomhoz.
Arról nem is beszélve, hogy a Nyugat egy olyan alapvetésből indul ki, amit még maga sem tapasztalt. Egyelőre.
A szankcio celja az agressziv fel elszigetelese.Ehhez még egy gondolat.
A nyugati szankciós politika egy félreértésen alapszik. Abból indulnak ki, hogy ha náluk alakul ki egzisztenciális krízis, amiért a helyi hatalom hibáztatható, akkor a helyi polgár az utcára megy és lázong. Lám, ilyen a demokrácia. Sőt, a nem demokráciákban is lehet ilyenkor lázongani, csak az nehezebben robban ki magától, ahhoz külső segítség is kell.
De ha az egzisztenciális krízis oka külső, akkor a nép azt támadásként fogja fel és a patriotizmus felülkerekedik, a sorok így összezárnak. A békát lenyelik és a hatalom a helyén marad.
Bár ez utóbbi szintén egy erősen illuzórikus megközelítés, de ha a nép nem is lesz boldog, az biztos, hogy a magukat rendpártinak feltüntető helyi erők egyben fogják tartani a rendszert.
A szankciók sohasem működnek.
És működik? Mikor Észak-Koreát elkezdték szankcionálni, azért, hogy elszigeteljék, még semmilyük se volt, most meg már atomfegyverük is van.A szankcio celja az agressziv fel elszigetelese.
Ha jol megy minden akkor elkergetik a vezetot.
A szankcio meggatolja az agressziv felet abban hogy kiterjessze a muveleti teruletet, illetve hosszu tavon megakadalyozza hogy onalloan visszaszerezze a haboruban elvesztett kepessegeit.