Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Elképesztő, hogy itt játszott Dzsudzsi.
A meccseket Moszkvában játszották.Elképesztő, hogy itt játszott Dzsudzsi.
Pár napja nézegettem épp Derbentet meg a valtozatos történetét...Debrent, terroristák kiterítve:
IL RUSSO
⚡️⚡️Now they can sleep peaceful dreams , now the bastards are more peaceful When one is born scum he will die scum⚡️⚡️ Join IL RUSSO https://t.me/i20028843t.meIL RUSSO
⚠️ Russia just eliminated a CIA terrorist cell. Rough day for the boys at Langley Boost here if you like our content Please boost the channel Join IL RUSSO Join IL RUSSO Chatt.me
Is. Az a durva, hogy ide igazolt.A meccseket Moszkvában játszották.
Oroszokat? A helyi rendőrségben dagesztániak szolgálnak. Később a helyszínre vezényelt Roszgavrdija egységekben szolgálnak oroszok.Az este még megdolgozták az oroszokat.
Oroszokat? A helyi rendőrségben dagesztániak szolgálnak. Később a helyszínre vezényelt Roszgavrdija egységekben szolgálnak oroszok.
Tudom, te mindig is örülsz és élvezed mikor orosz embereket ölnek meg, ez nemújdonság. Viszont, ha téged dolgoznának meg a wahabita iszlámista terroristák szerintem ilyedtetben összefosnád magad.
A masodik videon valszeg tuti biztosra akart menni a kommandos, miutan a tarsa elvette mar a fegyvert a foldon fekvo teroristatol, meg belelott 1x vagy 2x. Legalabb ennek a keze nem volt hatrabilincselve. Amugy meg gondolom nem akartak veszodni a terorristakkal, eletfogytig etetni oket.Debrent, terroristák kiterítve:
IL RUSSO
⚡️⚡️Now they can sleep peaceful dreams , now the bastards are more peaceful When one is born scum he will die scum⚡️⚡️ Join IL RUSSO https://t.me/i20028843t.meIL RUSSO
⚠️ Russia just eliminated a CIA terrorist cell. Rough day for the boys at Langley Boost here if you like our content Please boost the channel Join IL RUSSO Join IL RUSSO Chatt.me
Soha nem fog kiderülni 100%-ban hogy volt-e köze amcsi tervezésnek/engedélynek ehhez az ukrán gyalázatos támadáshoz - délben, nyáron csúcs szezonban zsúfolt civiles strandra - de megint kezdem azt érezni, hogy morálisan hasonlóan a vállalhatatlan brigádban találtuk magunkat, mint 1941 után, mikor elmentünk a Don-kanyarunkba.2024.június 23-án 12.15-kor szándékos terrorista rakétatámadást hajtott végre Szevasztopol városa ellen öt kazettás robbanófejekkel felszerelt amerikai ATACMS hadműveleti-taktikai rakéta.
A szolgálatot teljesítő légvédelmi erők rakétatámadásának visszaverése közben négy amerikai ATACMS rakétát elfogtak. Az ötödik amerikai rakéta széttöredezett robbanófejének levegőben történő felrobbanása számos civil áldozatot követelt Szevasztopolban.
Az amerikai ATACMS hadműveleti-taktikai rakéták minden repülési küldetését amerikai szakemberek írják be az Egyesült Államok saját műhold-felderítő adatai alapján.
Ezért a civilek elleni szándékos szevasztopoli rakétatámadásért elsősorban Washingtont terheli a felelősség, amely ezeket a fegyvereket szállította Ukrajnának, valamint a kijevi rezsimet, amelynek területéről a támadást indították.
Az ilyen cselekedetek nem maradnak válasz nélkül.
(Orosz VM)
Az ukrán fegyveres erők rakétáiból származó kazetták Szevasztopolban a bóják és a strand között zuhantak a vízbe, a parkra befutó embereket is elkapták. Egy kisgyerek vérzett az egyik nyaraló karjában – mondta Bograt szemtanú a Zvezdának.
Kirill a karjában vitte a sebesültet, nem maradhatott távol. Azokat, akik nem tudtak mozogni, napozóágyakon rakták be a mentőkbe. A srác a tengerpartra vezető úton „kazettás magnókról” krátereket mutatott, amelyek az épületek falait vágták.
A legfrissebb adatok szerint 151 főre nőtt egy szevasztopoli rakétatámadás sebesültjeinek száma, 5 ember meghalt-köztük 2 gyerek – közölte Razvozzhaev kormányzó.
VK | VK
vk.com
En tegnap este civilizaltan, kulturaltam leirtam a velemenyemet a helyzetrol, megoldast is javasoltam, pl. egy kompetens vezetot Putyin helyere. Mint latod a nem konstruktiv valaszoknak hala minden torlodott. En megprobaltam egyutterezni.Oroszokat? A helyi rendőrségben dagesztániak szolgálnak. Később a helyszínre vezényelt Roszgavrdija egységekben szolgálnak oroszok.
Tudom, te mindig is örülsz és élvezed mikor orosz embereket ölnek meg, ez nemújdonság. Viszont, ha téged dolgoznának meg a wahabita iszlámista terroristák szerintem ilyedtetben összefosnád magad.