Ahogy írtam a focizó grúz gyerekeket elzavarták a pályáról migránsok-ez volt az előzmény. Mivel a grúzok egy kaukázusi (forrófejü)mentalitás ezért ők egyből elzavarják-megtámadják az idegeneket(védve sajátjait). "Grúziát összekeverték Franciaországgal " pedig azt jelenti, hogy míg Franciaországban a feketék kergetik el a fehéreket, addig Grúziában ez fordítva van![]()
Jómagam is úgy gondolom, hogy Grúzia hosszabb ideig fog fennállni , mint Franciaország, bár a forrófejűségnek vannak veszélyei is, lásd, mikor egy Szakácsvili kaliberű arc elhiteti velük, hogy jó ötlet megtámadni az oroszokat

Az előzményt illetően nem tudom, honnan veszed hogy elzavarták a gyerekeket, a feltöltő és a hozzászólók többsége sem tudja mi történt, illetve van aki azt állítja, hogy a grúz gyerekek voltak olyan türelmetlenek, hogy játszhassanak, és hívták apuékat, apuék meg elkergették a feketéket. Ezen kívül, Grúzia egyfajta ugródeszka afrikai focistáknak az európai bajnokságok felé, és ezeken a feketéken sportfelszerelést látok. Részemről a futballfelszerelés egy migránson már jó ajánlólevél, tehát ilyenkor már meg szoktam előlegezni számukra a "jó migráns" minősítést, ugyanis van elég gondunk a közveszélyes munkakerülőkkel.
No de, hogy ne csak vitázzak Veled, elfogadom, hogy amennyiben északi erényekre pályáznak, és Európában akarnak játszani, nem árt a jellemfejlődésüknek pár atyai pofon, sőt talán ezek miatt is fognak keményebben edzeni, hogy mihamarább lehetőséghez jussanak a az egykori Franciaországban, amelyet már helyesebb lenne Frankofón Köztársaságnak hívni, bár már azt sem sokáig