Ahogy írtam a focizó grúz gyerekeket elzavarták a pályáról migránsok-ez volt az előzmény. Mivel a grúzok egy kaukázusi (forrófejü)mentalitás ezért ők egyből elzavarják-megtámadják az idegeneket(védve sajátjait). "Grúziát összekeverték Franciaországgal " pedig azt jelenti, hogy míg Franciaországban a feketék kergetik el a fehéreket, addig Grúziában ez fordítva van
Jómagam is úgy gondolom, hogy Grúzia hosszabb ideig fog fennállni , mint Franciaország, bár a forrófejűségnek vannak veszélyei is, lásd, mikor egy Szakácsvili kaliberű arc elhiteti velük, hogy jó ötlet megtámadni az oroszokat Jó, azok nem is grúzok, hanem georgiaiak voltak
Az előzményt illetően nem tudom, honnan veszed hogy elzavarták a gyerekeket, a feltöltő és a hozzászólók többsége sem tudja mi történt, illetve van aki azt állítja, hogy a grúz gyerekek voltak olyan türelmetlenek, hogy játszhassanak, és hívták apuékat, apuék meg elkergették a feketéket. Ezen kívül, Grúzia egyfajta ugródeszka afrikai focistáknak az európai bajnokságok felé, és ezeken a feketéken sportfelszerelést látok. Részemről a futballfelszerelés egy migránson már jó ajánlólevél, tehát ilyenkor már meg szoktam előlegezni számukra a "jó migráns" minősítést, ugyanis van elég gondunk a közveszélyes munkakerülőkkel.
No de, hogy ne csak vitázzak Veled, elfogadom, hogy amennyiben északi erényekre pályáznak, és Európában akarnak játszani, nem árt a jellemfejlődésüknek pár atyai pofon, sőt talán ezek miatt is fognak keményebben edzeni, hogy mihamarább lehetőséghez jussanak a az egykori Franciaországban, amelyet már helyesebb lenne Frankofón Köztársaságnak hívni, bár már azt sem sokáig