Háááááááááá öcsém, hát ezen már tényleg csak kacagni lehet.Téged senki sem kérdezett.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Háááááááááá öcsém, hát ezen már tényleg csak kacagni lehet.Téged senki sem kérdezett.
Kicsit off,de úgy vagyok a banderistákkal a kormányzaban,hogy okkal vannak ott.Az amcsik okkal pakolták oda őket és fogadtatták el az ukrán társadalommal őket.A ruszkikkal teljesen ellenségesek,és sajnos Ukrajnában azon kevés ember közé tartoznak akiknak vannak elveik.Ezért van az hogy a legendásan korrupt ukrán vezetés is berosál tőlük mert nehéz őket megvenni.Plusz külföldi kapcsolatokkal is rendelkeznek hisz Európa minden szegeletéből érkeztek az Azovba ,ráadásul NATO kiképzést is kaptak.Fő céljuk az Orosz állam provokálása háborúba,orosz lakosság elűzése,kiirtása amerikai vezetéssel,fegyverekkel,kiképzéssel,de nem amerikai állampolgárokkal, úgy hogy az Egyesült Államok közvetlenül ne legyen felelős. Az orosz néplélekben komolyan él a nácik ellen vívott harc,ezért újra ott vannak a nácik a határon mint 41-ben,a jenkik erre (is) játszanak.Biztos vagyok benne hogy az Azov/Dnipro/Aydar zászlóinak már készítik a helyet Moszkvában,a II. vh-s elfogott német zászlók mellé,így vagy úgy és azokon a bizonyos terveken amíg vagy megvalósulnak vagy nem, ezen alakulatok fogják kapni a legtöbb meleget,függetlenül a fontosságuktól. Nem véletlenül jelent meg a határon 2015 pl a Dudayev-zászlóalj csecsen radikálisokkal az élen .Már a létükben provokálnak,főleg a földgolyónak azon részén. Ami viszont a magyar kissebbség szivatásán felül zavar,az az hogy ezen radikális eszmék az ukriknál menedékre lelnek. Az ostoba nácikok katonai kiképzést/felszerelést kapnak,kapcsolatokat építenek ki az ukrán hadseregen/titkosszolgálaton belül,neadjisten a NATO kiképzőkön keresztül a NATOban szereznek barátokat,illetve ukrán állampolgárságot is szereznek,ha külföldiek.Szóval Európban a nackó terrorveszély nulláról,elhanyagolhatóra nő.A töketlen EU pedig hagyja hogy legfőbb "barátja" ilyen erőkkel játszon,nade nem a Közel-Keleten,hanem itt a szomszédban, egy európai országban.Igen lövik de sajnos ebben semmi új sincsen, sőt ma egy ukrán mesterlövész lelőtt egy DNR katonát (tegnap a DNR lőtte az ukránokat), és az,hogy mindig az ukránok kezdik a lövöldözést nem igaz mert van amikor a DNR kezdi a "bulit" ,de annak, szerintem hogy hosszú évek háborúskodása után az adott napon éppen ki kezd el lövöldözni a másikra nagy jelentősége már nincsen.
Elmondom neked még egyszer nem állok egyik oldalon sem csak Magyarországén.Mindent Magyarország szemszögéből nézek, tisztelem azt az elszántságot amellyel kiálsz mindig a oroszok mellett, de én nem vagyok elvakult Oroszország hívő, Ukrajna pedig egyedül csak a kárpátaljai magyarok sorsa miatt érdekel.....
Máskor nem kell beleszólni mások "párbeszédébe"Háááááááááá öcsém, hát ezen már tényleg csak kacagni lehet.![]()
Nincs is vele baj, fölösleges felfújni.Wilson rohadt jó cikkeket, irásokat oszt meg.
Sok esetben olyat, amit amúgy nem olvasnék, többek közt ezt sem.
Rengeteg szemszögből, rengeteg információt ad át, nem kellene ezt ragozni sem. Én messziről, csak köszönni tudom a munkásságát.
Ember, az megvan hogy ezt itt egy nyilvános fórum???Máskor nem kell beleszólni mások "párbeszédébe"![]()
![]()
Eszemfaszom megáll, hogy még ezt is te mondod itt meg. De komolyan.Máskor nem kell beleszólni mások "párbeszédébe"![]()
![]()
Köszönöm, igyekszem, mivel úgy gondolom, hogy közösen minden fórumozóval olyan haditechnikai és biztonságpolitikai fórumot lehet a HTKA-l csinálni aminek nincs párja Magyarországon...Wilson rohadt jó cikkeket, irásokat oszt meg.
Sok esetben olyat, amit amúgy nem olvasnék, többek közt ezt sem.
Rengeteg szemszögből, rengeteg információt ad át, nem kellene ezt ragozni sem. Én messziről, csak köszönni tudom a munkásságát.
Likvidálni? Azt hittem a Pravdának dolgozol nem az NKVD-nekMég nem unják...!
![]()
Ez a két idióta már azt kommunikálja, hogy megállították Putyint a hírszerzési adatok publikálásával.
![]()
Ellentmondások sokasága. Likvidálni kéne minden hazug szarkeverőt.
Izraelnek adtak tengeralattjárókat, talán felét ingyen s másik felét féláron.„A német kormánynak már régóta világos az iránya: nem szállítunk halálos fegyvereket a válságrégióknak, és nem szállítunk [ilyen fegyvereket] Ukrajnának” – mondta az ARD televíziós csatorna adásában.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..